Sayfa 149/940 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by ogencturk Yazıyı Oku
    -Hepimiz az ya da çok egoları olan insanlarız zira bu insanın yaradılışında var, bu mesajı ve bu cümleyi kurma nedenim bu mesajda ben demiştim demek değil asıl olan mevzu...
    -2.8xlerden Zarraf davasının ciddiyetini gören spekcik/ler önce 2.6x ardından 2.5xler ve ani şekilde de 2.2x 1.97 aralığına taşımıştı hisseyi ve piyasada karar alındı dönüş olacaktı 1.74-84 aralığına değdirmedi hisseyi burası da borsanın 98binlerine tekabül ediyordu ve 1.97'den dönüş maçların da kazanılması ve başkanın da stresi atması sonrası toplanan malların daha rahat piyasada döndürülmesine ortam sağladı 2.24 direnci kırılıp 2.38 değip 2.35 direncine 1 tık altta kapadık ŞİMDİ SAYFA DAHA DA ŞENLENDİ !!! neden mi bundan sonra kısa vadede gerçekci bir arguman yok hep beraber malı toplayan spekcik/ler mal çevirerek değerini artırarak 2.61lere taşıma gayretinde bu güzel ama buralarda spekcik/ler hamallığını yapmamak lazım dirençleri iyi görüp bu tayfaya Volkan Konak'tan elumuze verdiler şarkısını söyletmektir asıl olan...spekcik ve tayfasının hoşuna gitmediyse mesajım affola yine yazarım saygı ve sevgilerimle
    Tam 2 ay önceki yorumumdu bu, yukarıdan mal boşaltmak için bir arguman yoktu ve 2 ay sonra borcun en fazla olduğunun açıklandığı ve spekülatif bir haberin piyasaya pompalanması ile bir hareket yaşadık...hisseyi 2.14'ten hareketine başlayınca 2.52 direncine kadar çıkardılar ama bu sefer hisseyi doldura doldura yükseltti çok farklı tarzda hareket etti, yatırımcının mala girmesinden korkmasını da değerlendirerek top çevirdi ve usta ve adamları malı çıktık tamamdır diyince haber kapa düştü...ama burada alanlar bırakmaz onlar da bir atraksiyon yaparlar tabi 2.52 olmaz da 2.38 olabilir...tabi bunlar varsayım...ben kısa vadede bu satışın olacağına inanmayanlar tarafındayım, ileride olabilir mi neden olmasın belki %25lik elde olandan ve borsada klubün elinde olan kısımla %49a tamamlanabilir...ama %51 hep elde tutulabilir ve bu şartla belki Genel Kurul'dan onay alınabilir...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by OSET Yazıyı Oku
    Biz burada fikirlerimizi gelecekle ilgili beklentilerimizi paylaşıp hissedeki arkadaslara faydalı olmaya çalısıyoruz
    Varsa sizin düşünceleriniz paylasın
    Alkışlayalım

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beni yanlış anlamışsın dostum dediğin doğru hissenin bir hikayeye ihtiyacı vardı alın size hikaye demişsin evet aynen öyle cin şişeden çıkmış olabilir diyorum

3.  Alıntı Originally Posted by muzo8 Yazıyı Oku
    hayret, hisse yukarı giderken neden devre kesici uygulanmamis.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Devre kesici hangi şartlarda ne şekilde devreye giriyor ? (google sorarsan anlarsın hocam nedenini )
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

4. eğerki satış olacaksa kulüp elindeki %51 in tamamını satacağını zannetmiyorum

onun içinde borsadan çağrı yolu ile hisse almak zorundalar

eğerki ellerinde yoksa ki yoktur

olsada bunca borca karşılık çoktan hepsini okutmuşlardır

eğerki ortada kulübünde niyetinde olan bir satış hikayesi varsa borsadaki %49 a ihtiyaçları var

tabiki hepsi değil ama belli kımsını ucuz rakamlardan toplayıp elde kalan kulüp payını arttırmak isteyeceklerdir

onun için kağıdı kimsenin ruhu duymadan imceden inceden tolayacaklardır belkide başlamışlardır bile....
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,188
    Turkfutbol'un haberine göre; Katar'ın zengin iş adamlarından Muntag Al Gafy, 1.5 yıldır gerek Trabzon'u gerekse de Trabzonspor'u inceliyor ve takip ediyor.
    Bu adamla ilgili ne biliyorsunuz?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Yanıltıcı bilgililer olmasın kulübün %51 a grubu imtiyazlı %49 u halka açıktır %51 Trabzonspor derneğine aittir kulüpler dernek yasasına tabii olduğundan şu an satılmaz
    Kulüpler yasasıyla blok hisse satışı gelirse genel kurula filan gerek kalmaz yasa bütün kulüpleri kapsar şu an ts nin %49 u 112 milyon bu da 30 milyon dolar teklif edilen !!!!!! Muamma 250 milyon dolar ????
    Eeee ne olur bundan sonrası ts=tarla

7. bence ateş olmadan duman cıkmaz. bi nabız aldılar. nabza baktığımızda şaşırtıcı şekilde kamuoyu sıcak bakmış duruma twitter'da forumlarda.

zaten tüm kulüplerin şirketleşmesi lazım derneklerle olmuyor. borç takan kaçıyor gidiyorç örnek: demirören
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Beyler kap haberini okumak gerekirse el cezire haberi vermis diyorki katar emirinin bir holdinki trabzonsporun yuzde ellisine talip olacak ve 250 milyon dolar teklif edecek diyor yani teklif edilecek trabzon yonetimi de kapta diyorki bazi basin yayin organlarinda ( trabzon satiliyor diye verilen haberleri kasdederek ) gercegi yansitmiyor diyor ve sonra bu tur olaylar ancak diyor yonetim kurulu karariyla olur diyor ama trabzon yonetimi algiyi baska yone cekiyor adamlar daha teklif etmediler belki bu hafta belki 1 aya teklif gelcek sen zaten teklif gelmeden yonetim kurulunda neyin kararini alcan kap haberi bile bu teklifi dogruluyor bence adamlar bi teklifi sunsun sonra sen yonetim kurulunda onaylarsin yada onaylamasdin bence bu haber sizinca yonetim panikledi ve boyle bir kap haberi yolladilar daha teklif yapilcak denen habere bu tur satislari ancak yonetim kurulumuz karar verebilir diye bir haber yolluyorlar adamlar demekki yakinda teklifi yapcaklar yada yaptilar basina sizinca ts hisse toplama derdine girdi pazartesi bence cok hareketli olur ytdddddddddd ky bence sakin sakin beklesin film yeni basliyor

Sayfa 149/940 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •