Sayfa 149/928 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak hangi birini attıracaksın al birini vur ötekini içeride sanırım şebeke var...kısa kesilip tüm yönetici kademesindekilere teneke bağlanmalı tarım kredi ve iştirakleri gübretaş hepsinde operasyon yapılmalı bu insanlarla yola çıkmak okyanusta batmayı kabul etmek demek....dışarıda çalışmak isteyen bir sürü insan var...
    ortak foruma sildirdiler benim yazıyı, yazıklar olsun bu forumu yönetenlerde, ky düşmanı bunlar, biraz sonra engellerlerde beni bunlar, cunki yandaş hepsi

2. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Mal toplayan şeplemelerin,virman yapacağı kurumu bilen kazanır..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

5. 3 yildir bu hissedeyim ve her gelen mal toplanıp birgün virman olacak sanıyor, bugün ki hisse hareketini izleseniz yeterli olurdu hissenin toplanmadığını,ky çok hissede benim gibi eskiden alanlarda yenide giren var, bist yukarı giderken hisseyi yukarı taşıyamıyor ky. Ama bist kizarirken hemen ky panik yapıp koşarak satıyor, en ufak bir toplanma yok, yabancı dahi artik bu hisseye girip çıkıyor günlük haftalık. Hisse C grubu hissesi gibi hareket ediyor. 3 yildir toplanıyor deniyor ne hikmetse her isteyene en aşağıdan veriyor hisseyi, hisseyi toplayan basamak yapar , aldığı yerden artik vermez kimseye, öyle öyle yukarı doğru çeker, malesef toplanmıyor. Açık seçik iddia ediyorum bist su an 120 binde ,yarın düşüşe başlasa 100 bine gidecek olsa toplanıyor denilen gübre hissesi büyük iddia ediyorum 3 liralarda soluğu alır, hisse ürküyor cunki alan satan gunlukcu. Haftalikci. 4,45 değdiğinde 3 bin lot 2 bin lot sürekli satıyorum com rahatlıkla bekliyorum ki 4,30 lara gelecek cunki , ordan en az 10 kademe yenide aşağıdan yerine koyuyorum, bu hep boyle. Artik hissedeki hareketi ezberledim,

Olurda birisi girecek olursa bu kendini gösterir zaten, ya zaten bu kadar bu hisseyi kim gizli gizli bu kadar 3 yildir toplarda hisse hala 4 lirada.eğer bu hisseyi bu kadar gizli topluyorlarsa hisse o zaman 50 liralara gitmeli ki bu gizliligi anlayayım, bistte o kadar hisse varki 2 liradan bir ayda 10 liraya giden çok da gizli olmuyor, göstere göstere gidiyorlar. Neyse benim düşüncem hisseyi toplayan yok, yönetim bir kaç kişiyle anlaşıp bir açıklama yapıp 50 kademe yuz kademe yukardan verdiriyorpar arada bir onu görüyorum sadece. Ytd

6. GUBRF - Gübre Fabrikaları

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Mal toplayan şeplemelerin,virman yapacağı kurumu bilen kazanır..
    Bu günki alıcılar kısmında görünenlerin hepsi galip in tetikcileri zaten bunu habersiz yerinden hoplatır ise o hoplatır

Bir Umuttur Yaşamak..YTD
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7. Faynanşıl okuryazar forumcu eyidir.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    günlük bazda doji oluştu..normal şartlarda bu trend dönüş işareti...aşağı kısa vade dönebilir..ama haftalık ve aylık bazda grafik güçlü al diyor...eski günlerinden hala eser yok malesef hisseyi tanıyamıyorum....
    Bugun tahminimden fazla düştü, yarin toparlanir diye dusunuyorum, ytd.

Sayfa 149/928 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •