Sermaye arttırımından gelen fonun kullanıma ilişkin raporuymuş. Peki bu hangi sermaye arttırımından bahsediyor? Ben bişi anlamadım. Anlıyan varsa beri gelsin. Smatrix aldık diye bedellimi patlatıcaklar
Sermaye arttırımından gelen fonun kullanıma ilişkin raporuymuş. Peki bu hangi sermaye arttırımından bahsediyor? Ben bişi anlamadım. Anlıyan varsa beri gelsin. Smatrix aldık diye bedellimi patlatıcaklar
Sermaye arttırımı değil, halka arzdan gelen paranın harcandığı yerlerin raporu
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi halka arzdan gelen paranın raporu yazsalarmış iyiymiş. Umarım dediginiz gibidir. Panik yaptım arkadaş biara elektrikler gitti geldi bende. Teşekkür ederim. İyi hafta sonları sayın exxcalibur.
-2 gündür ilginç bir şekilde fiyat yukarı gitmeden Yabancı oranı 1.04 - 1.64 - 2.24 şeklinde artıyor. Hayrlısı diyelim...
-Ayrıca Şahsi kanaatim; Smartiks’in alınması iyi oldu. gelişmeye açık, Referansları, geçmişte iş yaptıkları, Uluslararası Piyasaya açılması... Ümitvarım.
Hakkımızda Hayrlısı...
~BES’li değil, AES’li~
Son düzenleme : Bilal_G; 10-11-2018 saat: 12:41.
Cumanın takasını paylaşacak olan var mı yabancılar almaya devam deniyor ???
-Takas olarak göremiyorum ama İş sitesinde ücretsiz bakılabiliyor. Başka Hisselerinize de bakabilirsiniz. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=KFEIN
-Deneme amaçlı girdim, verdiğim link, ana sayfaya atıyor. Hisse ana sayfasında > Finansal Oranlar > Yabancı oranları.
Doçe'de 59,600 adet, çitide 37,279 adet var. Matrıxte ensom böyle gözüküyo. Bence çok çok az yabancıda olan mal. Lakin birileri topluyorsa onların adına yakında vşrman yaparlar mutlaka. Takaslara aylık bakmak lazım. Şuanki yabancının elindeki adet bir ky da bile olabilecek adetlerdir.
Yer İmleri