“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, “Türkiye’nin ek ithalat vergileri üzücü. Yanlýþ yönde atýlmýþ bir adým. Bizimki ulusal güvenlik nedeniyle atýlmýþ bir þey. Onlarýnki bizimkine yanýt. Desteklemiyoruz.” ifadesini kullandý.
'BRUNSON BIRAKILSA BÝLE TÜRKÝYE'YE EK ÝTHALAT VERGÝLERÝ KALKMAYACAK'
Sarah Sanders, " Rahip Brunson’in býrakýlmasý durumunda Türkiye’ye ek ithalat vergileri kalkmayacak. Bu mesele ayrý. Bizim ulusal güvenliðimizle ilgili Fakat Brunson’in serbest kalmasý durumunda Türk yetkililere uygulanan yaptýrýmlarý kaldýrmayý düþünürüz” diye konuþtu.
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dilerim bizim Rusya'ya güvendiðimiz kadar, Ruslar'da bize güveniyordur.
Girilen gerdek inþallah bizim þeyimizledir, ben pek sanmýyorum
bu akýllar hep jölelinin akýllarý..
Düþüncem þu þekil
Deli diyenler olabilir
Amerikayla ipler gerilsede dolar iyice duruldu
Istermisin bizden koparamadigi tavizi koca amerika merkel sansolye efendi hazretlerinden koparmis olsun çünki tüm fesatliklar o yönlü
Bizde sistemik dalga baþlasaydi hýrs hasaret harislik hinlik vs vs adýna, bu onlarda bu bi çatlama yaratmazmiydi
Tabi bunlar buzdaginin görünmez yüzünün altýndaki su belkide
Ýþte böyle
Artýk tavizin ne oldugu hakkýndaki detay tahminde bana kalsýn ya herkes borsaciysa burda düþünsün bulsun bana ne ya
Hadi iyi geceler
Ytd
Katar Emiriyle Fotoðrafta
Bana göre Reis Resmen Varisim Damat Diyor ve Sonrasý içinde Hazýrlýyor
Reisin Oðlu Bilal - Hala Bir yerlere ok atmakla meþgul - Birileri uyarsýn Þehzadeyi -![]()
Dolar fena cakildi
5.90
Yer Ýmleri