Yarın bilanco günü ins 10 milyon gelir hammade maliyetleri yüksek değil ise en az 10 gelir hayırlısı bakalım
Yarın bilanco günü ins 10 milyon gelir hammade maliyetleri yüksek değil ise en az 10 gelir hayırlısı bakalım
Sansin kazancin bol olsun arkadasim.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Kardeşim , 4.55 iken bilançoya girmeden sattım. 3.94 'e kar payı vermiş şekilde düştü. Geçmiş tecrübelerimiz gereği, daha da düşecek ve elimizdeki nakit ile başka yerden (gs, Bjk) fulledeğimizi burdan yerine koyacağız. Hedefim 3.50 ye kadar beklemek , gelmezse en kötü yukarı giderken 3.94 den fite fit yerine koyarım;) bol şans
Sevgili sabır , sanki yoğun ve hacimsiz baskıdan ve son birkaç günlük düşüşten gelecek olan bilançoyu fiyatlıyor diye düşünüyorum. Genelde hep böyle yapıyor. Az az hergün düşüyor. Bilanço gelince sonraki günlerde sert sert düşüyor. Bakalım umarım tuzaktır bu defa ve yukarı döner artık.
Kısa vadeli finansal borçları dolar cinsi banka kredileriydi tamamını ödedi sıfırladı,sadece 4,1 milyon tl cinsi faizsiz özel kredi borcu kaldı.Diger kısa vadeli borçları ise yine dolar cinsi ticari borçlar,2/3 i ocak-şubat vadeliydi,dönemde dolar yatayda kaldı kur zararı olmadı,ticari borç olduğundan bildiğim faiz gideri de yok,kalan 1/3 kısmı haziran vadeli kur farkı zararı olsada önemsiz..sonuçta finansman gideri 1 milyonu bile geçmez.
Şirket pırıl pırıl,pazar sorunu yok,yıllarca da olmayacak,kapasiteyi artırması gerekiyor,kapasite kullanım oranı normalde %93-94,bu dönem belki %100e yaklaşmıştır.Patronlara sözüm yok adam gibi adamlar,şeffah ve de karlarını cömertçe paylaşıyorlar.Krizlerden bile olumsuz etkilenmeyen şirket bence endişesiz güvenli yatırım.
Şuan hissenin bulundugu seviye teknik olarak çok önemli 5.18 ve 4.58 den dönüş aldığı iki tepe esas alınarak çizilen grafikte temettü öncesi bu düşeni kırıp temettü sonrası da 4.70 e gitmisti 4 40 düşen onay bölgesi ve hisse şuan 4 43 seviyesinde iyi bilanco yükselis onay ini alır ilk hedef 4.12 ikinci hedef 4.30 olur kötü bilanco ilk destek 3.65 ana destek 3.35 tahminim 90 milyon ciro var net karlılık ins en kötü %10 olur kur kari ile de 10 milyon u geceriz
4.12 ve 4 30 derken temettüsuz fiyat temettülu 4 62 4.80 diğer bir ifadeyle
Yer İmleri