Sayfa 149/500 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Bize yol göstercek bir analiz olsa da ne yapcagimizi bilsek, grupta ses yok

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bir yorumda duyum aldığını söyleyip kağıdı tutun deniyor ama sadece yorum işte
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mendelson Yazıyı Oku
    bir yorumda duyum aldığını söyleyip kağıdı tutun deniyor ama sadece yorum işte
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Eyvah kaçma vakti gelmiş ozaman :D

4. ulan ne biçim hisse be bist 2,34 artıda bu hisse sürekli ekside ...ne şans be...
    ytd.

5. O şansın değil çok ahlaklı şirket sahibinden kaynaklı.bu kadar harekete mal yerine babayı aldığı için deliriyor.Allah beter etsin.

6. bu kağıt ne zaman yukarı atar yav......
    ytd

7. Bekle bekle bu hareketlerle mal alırsın.gerçekten senin kadar malını hiç görmedim.

8. Ne Oyak yorumu ne karlılık haberleri nede insanların söylediği haberler için bu hisseyi tutmuyorum.sırf bu herifin kendi hissesinde elimdeki hisselerini alamaması ve hergün sürünmesini görmek bana yetiyor.sapık olan ben değilim sakın öyle düşünmeyin sapık olan o.insanların cebindekileri nasıl alırım diye düşünen insanlara zarar ettiren o.Allaha şükürler olsunki sonuna kadar dayanma gücüne sahibim.bu ahlaksız herife gücün onda olmadığını Allah benim elimle gösterecek.

Sayfa 149/500 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •