Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    teşekkür ederim.

inşallah sıkıntı yaşamayız.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Değerli forumdaslar daha önce de önerim oldu bunu. Kekik yağı bu virüse karşı koruma ve tedavi için kekik yağını kokluyoruz bıyığı olan bıyığa sürüp koklayabilir. Kaynamış suya kekik yağı döküp gezdirin bugusunu. Bir bardak suya iki üç damla koyup gargara yapın inşallah bu şekilde koruyucu olur ayni zaman da kokusu akciğeri temizliyor
    Arkadaşlar bu corono sadece akciğeri hedef almıyor kalbe de belki başka organlara da zarar veriyor mutlaka ciddiye alın bunu ölünce para ise yaramaz kefenin Çebi Yok

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    teşekkürler

ben her sabah işe geldiğimde 30 dakika ve 1 saat ortalama soğuk sıcak fark etmez havalandırırım ama dün arkadaş geldiğinde pencereler kapalıydı maskeliydi ama sonuç itibariyle dışarıda yayılmış olma ihtimali olabilir.

tekrar teşekkür ederim ilgine.
    Kilimayı çalıştır, filitrelerini de kolonya manyağı yap,
    Mikropları hadım et böylece.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ŞOKKKKKK

az önce telefonda bir çalışanımı aradım

dün benden kredi çekmek için maaş bordrosu alan personel bugünde imza sirküleri almak için gelecekti. gelmeyince bende mesaj attım hastanedeyim dedi neyin var dedim tüm müdürler biliyor arkadaş kimin haberi var demedim neyin var dedim aradım

testi pozitif çıkmış.

nasıl yani dedim

2-3 gündür öksürük vardı midemde bulanıyordu dedi. ee bugünde iyice rahatsızlanınca hastaneye gittim şimdi yatırdılar beni dedi.

tel sesi dışarıya verdim patronda dinlesin diye patron aldı eline kolonya ıslak mendil heryere sürüyor pencereleri açtı küfür hakaret ediyor. bilerek geldi diyor biraz hak veriyorum.

neyse

dün bankaya gitmiş vakıfbank

buraya gelmek için taksi tuttum dedi

bana da geldi allahtan ağzında maske vardı benimle temasta bulunmadı hiç bir yeride ellettirmedim ama bir kaç sefer öksürdü.

bakalım ne olacak boğazımda biraz yanma var ama 10 gündür var sıcak bir şey içtimi geçiyor.

kendimden pek şüphelenmiyorum korkmuyorum da ama aileme bugün biraz daha uzak duracağım mümkünse temasta bulunmayacağım.

marketlerde durum bence aynı bilinçsizce kart para cüzdan poşet gıda vs. herkes dokunuyor çokta steril değil

allah sonumuzu hayır etsin.

bu arada sancaktepe araştırma hastanesinde 5 gün yatacakmış arkadaş genç sigara içmiyor kronik bir durum söz konusu değil boğazından birde bir yer daha dedi ama unuttum örnek almışlar 2-3 gün sonra sonucu çıkıyormuş duruma göre hareket edeceklermiş.
    demek ki patronu sizi sevmiyor....hastayken sizleride beraberinde götürmek istiyor.....Tekrar geçmiş olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Tüm shorterler insin

The big short masada

Jortttt devam götü yetiyorsa almazsa namerttir 😊😊😊

Ytd
    Bende öyle dedim sonuç ortada 2500 kâr vardı gitti bide eksiye geçtik

6. 112.30'dan geldim bende dünden de vardı.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    demek ki patronu sizi sevmiyor....hastayken sizleride beraberinde götürmek istiyor.....Tekrar geçmiş olsun...
    teşekkür ederim.

aslında şöyle 3 ay önce evlenmiş adam borcu var para bulmak için her şeyden herkesten vazgeçmiş bence.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Çok kişi bence stop oldu bugün yazmıyorlar ama inanıyorum öyle
    Sizi gerçekten tebrik ederim [emoji3526]
    Son zamanlarda harika tahminler yaptınız
    Bol kazançlar
    Maşallah diyelim

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •