bugun kapanısa yakın hareketlendı hıc yapmadagı bır şey 11 hızlı gecılmelı..yarın onuda yapar
bugun kapanısa yakın hareketlendı hıc yapmadagı bır şey 11 hızlı gecılmelı..yarın onuda yapar
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
gedik bugun kapanısa yakın cok mal sattı cok mal sattı dedıgımde angen için çok lot kademelrdeki lotları toplasan mahalle bakkalında daha fazla cıkar ..çok sığ ama son 15 gunde ıyı toplamaya çalısmışlar takasları incelediğimde hatta gecenlerde gonderdıgı kapta yenı makınalar için kredileri daha buyuk bir rakam çıkartmışlar onaylanmış .bence bunlar korku bezdirmek hısse için 1 yılın dibi zaten 4 gun önce filan görüldü oradan bir tepki ile 10,52 lere kadar cıkıp tutunamayıp 10,37lerde kapanış yaptı.şöyle desenki 150 k lot alayım bakmışın %6 yaptırmışşın şöyle 75klot satayım desen %-4 yaptırmıssın haberın olmaz böyle kademe yoksunu bir his ..işin özeti anlaşılan gözleri doymamış daha toplayamadılar ...ani sert çıkışlar bekliyorum kendimce bunu da not allım bügün 9,94 kapattı....
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
[QUOTE=west_77;7035097] elimden geldikçe topluyorum .
gelde toplama .
Hocam biraz daha gayret edin mümkünse, bizde size güvendik bu abi topluyor, vardır bir bildiği diye.
dünde inceledim bugunde makina almak için kredileri genişliyor misal 150 veriyorsa teşvik limit arttırımı oluyor 1: yılda 2 defa temettü vermiş ..ha sadece bu yıl boş geçmiş diye şirkette bir şey yok olabilir bu yıl ılk çeyrekte ne firmalar zarar açıkladı..öenemli olan zaten 1,devletin desteklemesi 2:,yurtdışında ortaklık olması 3:,kredi limitlerinin daha da büyümesi 4:,1 yılın en dip hisse fiyatı 5:,100k lot alsan %+4 5 yapar hatta tavana bile gider saniyede 6,75k lot satmaya kalksan kademe bulamassın %-6 yapatırırsın buda en ky için bile gecerli
6:hisseler dağınık değil toplu 7:illa turkıye için degil yurtdışı baglantılı ortak araştırma tesisleri var sağlık için 8ben çok uzun vadeci değilim kısa vadede misal belli beni mutlu eden kar gördümmu satarım aynı sı egpro içinde geçerli biriktiyorum bekliyorum ..... bbunlar benım kendi arastırmalarım kendi hayal dünyam kimseyi bağlamaz kimseyede elektrik vermedim..... saygılarmla.
Yedinci aya girdik sayılır ama hala genel kurul yapmadılar.
Genel kurul yapma gibi bir mecburiyet ve zaman sınırı yok mu?
Acaba niye genel kurul yapmıyorlar sıkıntı nedir?
Geçen genel kurulda kapıda polis arabası, içeride bir sürü koruma vardı.
Şirketin içinde bir sıkıntı var ama nedir bilemedim.
angen cok ıyısın kapalı havada bile bugun kucukte olsa artıda kaldın hayret tosbaga senden daha hızlı yıllar oldu yurumeyı bırak emeklemeyıde ogrenemedınmı belkı yarın ogrenırsın....
aa angen bırden ayaklandı ama bırden kalktıgı ıcın bası dondu bıraz gerıye geldı ılerkı gunlerden ılerı gıdıp gerıye gelmesı ıcın bır sebeb olmayacak herhalde..az kaldı atese odun atacaklar ates parlasın dıye....
Yer İmleri