Sayfa 149/505 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    üzülme şaho kardeş tecavüz kaçınılmaz olunca zevk almaya alışıyor insan olaydan hep beraber şapıldık bu tescilli dolandırıcı MG tarafından ve devam yani,ayrıca şikayet edelim diyosun ya ettik gelen cevapta kendin vermişin şedilen şeyin davası olmaz dediler bana,ayrıca a1 gen.müdürü çalışanlara % 50 ZAM vermiş tabiki senin paranla....durmaya devam ....
    Hazır sosyal medya hesaplarında bu kadar paylaşım yapıyorken A1 KAPITAL, Paylasımlarının altına yorum yazalım. ayrıca artık günlük a1 kapıtal mudur yardımcısı ıle canlı yayın yapılmaya başlandı sosyam medya sayfalarında. ızleyıcılerın yorumlarınıda okuyorlar. bızde yayını ızlerken , sorular sorabılırız.

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bence RE-PİE'nin fonlarından birine aldıracaklar. Tahvil ihracı onaylanır onaylanmaz şakkadanak 100 milyonluk satış yaptılar. Bu para Londra'dan geliyor sanki. Muratçığımın kliği çok esaslı bu sefer. Allah yürü ya kulum dedi bir kere, kimse tutamaz.
    sen izle benım dedıgım gıbı olacak..

3. A1 KAPITAL, Lınkedın, facebook ve twetter hesaplarında canlı yayın yapıyor artık hergun. bu yayınlarda dınleyıcı sorularıda kabul edıyorlar. hısse mızı soralım..

1643304449003.jpg Şaho bey onların istediği gibi soru sor ama yoksa anında engeli yersin benim gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    biri spk onayı mı dedi ?
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Mesela bugün SPK onayı gelse, akşama Muratçığım halka arz başvurusunu yapar

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    biri spk onayı mı dedi ?
    Üşenmedim araştırdım. Alın size INFO için verdiği karar:

A1 Capital'in başvuru tarihi 15.10.2021

Resmen 3 ayı geçti yahu. Ayıptır günahtır arkadaş. Bu akşam Sayın Cumhurbaşkanına SPK'nın bu KEYFİ tutumunu şikayet ettim belgeleriyle beraber.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. Omicron'un yeni bir alt tipi BA.2, Danimarka, İngiltere, Hindistan, İsveç ve diğer birçok ülkede hızla yayılıyor

Yeni virüs tipi, İngiltere'de yeni yılın ilk on gününde en az 400 kişiye bulaştı

Ne gibi etkileri olduğu henüz belirsizliğini koruyor
    https://t.co/jQhVzybvsx

Vaka sayısı Türkiye de 82 bin ile bugün rekor kırdı.

Allah acil şifalar versin inşallah
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

8. 20.50 nin altında kapanış ile, yükseliş görünümü bozuldu.

Lakin , 19.30 dan 19.18 'e toplam 20 bin lot ile düştüğünü gördüm bugün.
    ... Yani satıcı kalmamış... 19 50 altında kalıcı bir bekleyiş yaşamaz görünüyor..

Satıcı olmayan tahtada akıcı olur

Önümüzdeki hafta bekliyoruz iştahlı alıcılar, nasipse

Plastik medikal ürünler fabrikamız

Hedefim 240 TL...
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 149/505 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •