hem hafta sonu hem de pazartesi gelecek olumsuz haber riskini almak istemeyen ky birazdan satışa geçse soluğu nerde alırız kimbilir
ben 6 buçuk civarı dengelenir artık diyorum
hem hafta sonu hem de pazartesi gelecek olumsuz haber riskini almak istemeyen ky birazdan satışa geçse soluğu nerde alırız kimbilir
ben 6 buçuk civarı dengelenir artık diyorum
Putin: Batı, Rusya'yı zayıflatmanın yollarını arıyor
30.09.2022 15:31:12 Putin: Batı, Rusya'yı zayıflatmanın yollarını arıyor
30.09.2022 15:27:21 Putin: Topraklarımızı tüm gücümüzle savunacağız
30.09.2022 15:26:43 Putin: Kiev'e askeri eylemleri bir an önce bitirme ve müzakere masasına geri dönme çağrısı yapıyoruz
30.09.2022 15:21:11 Putin: İnsanların Rusya'ya katılma tercihi, tarihsel bağlama dayanıyor
30.09.2022 15:20:07 Putin: Ukrayna'nın sınırlarındaki referandumlarda insanlar seçimlerini yaptı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
şu rezilliğe bakarmısın endeks bütün bankalar artıya geçmiş bu adiler ant içmiş 7 yi geçirmemek için gel de bu kağıda banka de
zaten yıllardır bu bankanın sorunu banka gibi davranmaması kar amacı gütmeyen bankadan ne beklenir o yüzden borsada yeriniz yok acilen kottan çıkmalı diyoruz
Amma timsah gozyaslari doktun ha. Aglamadan bekle. 600 kademe vurmussun, simdi Sotomayor Ablamizin bir guzellik yapmasini bekleyeceksin.
geçcek geçcek..![]()
Yer İmleri