Originally Posted by ispartakus üstat her zaman fizyolojik iş iyidir... işler çok diyorsun çalışıyorsun...da... söylede o sektöre yatırım yapalım...... ytd... branş yeterli... Daha kıvama gelmedi kumar ya da spekulatıf değil zaten kıvama gelsın bıst dıbını yapsın konusuruz
Originally Posted by SADIKTAN Kasım ayında bist dibini yapsın burada hiç zikretmediğim bir sanayı şirketinin adını sizlerle peaylacağım uzun vade alım için... 1yıl içinde en az %50getiri hedefliyorum ama şimdilik kimse sormasın tek ıpucu 2.harfi e baska da tık yok kasım kaçında dip yapcaz.. kaldı şurda 3 gün.. ytd...
Originally Posted by ispartakus kasım kaçında dip yapcaz.. kaldı şurda 3 gün.. ytd... Ayları da karıştıdın hocam 3gun kalan ekım Gelirse ekime gelmezse kasıma kadar
Originally Posted by SADIKTAN Kasım ayında bist dibini yapsın burada hiç zikretmediğim bir sanayı şirketinin adını sizlerle peaylacağım uzun vade alım için... 1yıl içinde en az %50getiri hedefliyorum ama şimdilik kimse sormasın tek ıpucu 2.harfi e baska da tık yok Berkosan olmasın .Talih bana güldü,derim.
Originally Posted by barbaros_ halk % 4 aşşağıda abi bunların topu..... abi aksene bak 4,02
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Originally Posted by asuzm Berkosan olmasın .Talih bana güldü,derim. Malesef neyse dostlar biste fena çakıyorlar ısımıze bakalım...
Originally Posted by SADIKTAN Malesef neyse dostlar biste fena çakıyorlar ısımıze bakalım... 1 numara sağlık.
bu takasla bu kağı %4.3 düştü
Forum Rules
Yer İmleri