Sayfa 149/500 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 3993 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. 17000 civarı tweeter ve telegram gruplarında çok pazarlandı.çok yakın takip ettim tam o sıra yıllarca satmamış patronda satış yapmak için kote ettirdi tesadüf mü!!!
    Bedelsiz vermesin şimdi zamanı değil herkes veriyor ve çok etki de etmiyor Ege’nin bedelsizi yüksek oran vermez ise !!!!
    Operasyon yemiş kağıtlar normalde uzun süre yatarlar az düşe düşe bakalım bu ne yapacak.

Sonuç herşey ama herşey yönetimde bitiyor onlar trade ettikçe kağıt huzur bulmaz.

2. yakında akbabalar çoğalır forumda.spk bilançosu gelsin hele
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

3.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    Haftaya 12.000 lere hazır mıyız EGECANLAR?
    Burnumuzdan soluyoruz zaten,lütfen yeter Salih.

4. Salih nerden dönecek bu. Sen bilirsin 😂

5. Hayırlı olsun! Ben artık bekleme moduna girdim. 15000 üzerine çıkmadan artık hiçbir işlem yapmam.
    Belki 3 gün olur, belki 3 ay olur. Ama elbet olur. Yine söylüyorum; 2024 bilançosuna göre ederi 18500 civarı olacak ve elbet o fiyatlara gelecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,658
    Küfür yemek için çok çaba sarfediyorsunuz!SPKye yürüme mesafesindeyim!Kalemim de iyidir.Bence ky kardeşlerimizi daha fazla üzmeyin.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Küfür yemek için çok çaba sarfediyorsunuz!SPKye yürüme mesafesindeyim!Kalemim de iyidir.Bence ky kardeşlerimizi daha fazla üzmeyin.
    Sayın Filozof çok haklısınız .Tahtayı kesinlikle patron bozdu.Ancak burada da birkaç arkadaş inatla sinirlerimizle oynuyor.Ayıp ama.Kardesim düşeceği yeri biliyorsan beklersin ve alırsın. Buraya devamlı yazmanın ayıp olduğunu bilmiyor musun?Ne dedim dün haklı çıktınız fakat hala durmuyorsunuz.Sizleri kınıyor ve Allah'a havale ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bence hiç dikkate alma!
    Bora ********i ve tayfasının her zaman ki hareketleri ve psikolojik oyun/oyuncuları...
    Dillerinden 20.000-50.000'leri düşürmeyip 18.000 bölgesinden pazarladılar. Şimdi hiçbiri azına bile almıyor. Soranlara ise geçiştirmelik cevap bile vermiyorlar.
    Yeterli alıma ulaşmadan da pohpohlamaya başlamazlar.
    Sosyal medyada da aynı durum var şu anda; hesabı daha 1 ay önce açmış birisi her gün ortalama yarım saatte bir "bu hisse çöp" diye mesaj atıyor.
    Parası olan yatsın! Borca girene ise yazık oldu.

Sayfa 149/500 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •