Sayfa 149/161 İlkİlk ... 4999139147148149150151159 ... SonSon
Arama sonucu : 1284 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    saçmalamışlar!
    BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
    Konuya ilişkin başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Sermaye Piyasası Kanununa muhalefet" suçundan elde edilen gelirleri borsa ve diğer yatırım organlarını kullanarak akladığı belirlenen Investco Holding yetkilisi şüpheliler hakkında adli işlem gerçekleştirildiği ve gözaltına alınanlar arasında ekonomist Işık Ökte'nin de bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, "Dosya kapsamında Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun suçtan elde edilen değere ilişkin raporlarında geçen isim ve şirketler incelenmektedir. Eylemleri tespit edilen 14 şüpheli gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca, soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.​​​​​​​
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. ankara ev kira fiyatları ne olmus böyle...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. "Şahlari da vururlar "pardon , "Atları da Vururlar" , çok pardon, Işık Ökte' yi de alırlar , very really pardon.....

- Kekliğe "çil" denir halk ağzında. Keklik yeni doğan yavrularına bakmaz ve yavrular doğar doğmaz etrafa koşuştururmuş.
    - E?
    - Yani, çil yavrusu gibi dağılmak deyimi oradan geliyor.
    - Ovvlum e?
    - Finansal okuryazar olmak lazım yoksa borsada çil yavrusu gibi dağılırız, diyor diye anladım ben abi.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi bende bir haftadır aşırı bir halsizlik var. Anemi için ilaca başladım. Gözümü daha yeni açtım. Bende ki paralar çocuğun dersane parası olduğu için. Çocuğu dersaneye yazdırdım. Artık bir daha birikinceye kadar züğürtum.
    Abi dershane ne kadar tuttu ? Kaça anlaştınız. Ben 100 den kapı açıp 80 e düşen yere tekrar uğradığımda 60-65 fiyat verenler oldu dedim, 70 ten kayıt yaptırdım, 10 taksit. Kendi mahallemiz icinde diye ders durumlarını fazla incelemedim. Çok bir beklentimiz de yok. Genel yetenekten Resim veya ilgili bir sanat dalına yönlendirmeye çalışıyoruz çocuğu.

...
    ...

6. Dersanelerin deneme kulüplerine üye olun yeterli, 345 AllStar gibi online ders anlatan platformlar ya da Youtube'da ders anlatan hocalarla konuları daha iyi öğrenebilir çocuklar. Tabi amacınız dersane ile beraber çocuklar kafalarını dağıtsın, benzer hedefleri olan arkadaşları ile aynı ortamda olsun değilse.

Alıntı Originally Posted by çalışkan Yazıyı Oku
    Abi dershane ne kadar tuttu ? Kaça anlaştınız. Ben 100 den kapı açıp 80 e düşen yere tekrar uğradığımda 60-65 fiyat verenler oldu dedim, 70 ten kayıt yaptırdım, 10 taksit. Kendi mahallemiz icinde diye ders durumlarını fazla incelemedim. Çok bir beklentimiz de yok. Genel yetenekten Resim veya ilgili bir sanat dalına yönlendirmeye çalışıyoruz çocuğu.

...
    Sıradan bir insan

7.  Alıntı Originally Posted by çalışkan Yazıyı Oku

...

güzel sanatlar ve spor liseleri var onların araştır islerseniz bence ..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ankara ev kira fiyatları ne olmus böyle...

angarada yaşamak İstanbula göre daha rahattı.
    sanırım bunu çok insan fark etmeye başladı.
    Bir de deprem riski muhabbetine bankalar falan 2. genel müdürlük tarzı merkezler açtı.
    savunma sanayinin ilerlemesi falan derken aktı.

Sayfa 149/161 İlkİlk ... 4999139147148149150151159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •