medikıl park ta mı..
ben slyvester isem son raund da görüşecez..
1,25-3,90 raundu bitti, o zaman 5 çığırtkanlığı yapanların raundu başlayacak 2-2,20 bandını dip yapıp 5e çekecekler, o zaman o arkadaşlar da tekrar dönüp biz demiştik diyecek. Borsada gördüğüm şu satmazsaN kayıp fiili olmuyor, sadece zaman kaybediyorsun. Siz de sanırım o raundu kastediyorsunuz, haklısınız. YTD.
çığırtkanlık demesek de daha farklı söylemlerde bulunsak olma mı..
biz küçük yatırımcılar ağız birliği etsek,moral motivasyonu yüksek tutsak..
burada herkes aynı hissedeyiz,bak mako kardeşi de kaybettik..
bayrağı devralmalıyız,ileriyi düşünmemiz lazım..
sayın delidolu ve tüm forum üyeleri iyi akşamlar.en son yazımda spkek e hitaben "seni o açmaya çalıştığın kanalda eğecem"dedim.
çaresi olsa neler yapacak da çaresi yok çünkü isterse indirir isterse kaldırır tip bunlar ki alenen de yazdılar.her halde bir tek ben okumamışımdır.ben de kayıtlı ha bi önemi varmıdır yok sanmıyorum.yine de bir gün lazım olur diye saklıyorum.
yazmıyorum çünkü burdan besleniyorlar bence.zaten yazdıklarım adımı "kırık"a bile çıkardı burda.şimdi yine yazıyorum,
la spkek hissettin mi ???ne dedim sana seni her alanda eğecem dedim dimi ?ki bunlar hiç emin ol ölene dek peşindeyim kimseniz yada kimlerseniz hiç farketmez ama 3 ama 5 lot gücüm neyse sonuna kadar eğileceksin/iz...bu kadar insanı bu kadar alenen dolandıramazsınız.burda bir çok eski yatırımcı herşeyin tamamının farkında artık.ve sen malak spkek ölmüş eşşekten ne bekliyorsun???kaptırdıklarını mı???
eğil paşam eğil.yapabilirsin,başarabilirsin.
tüm forum üyelerine iyi akşamlar diliyorum.
sigarayı bırakmıştım,bu hisse yüzünden tekrar başladım.
hırsım,kinim,öfkem o derece ki ..
sağlığımı,paramı kaybetmişim ancak çok şükür akıl sağlığım yerinde..
öfkemi yenmek için de fitness e gidiyorum..
Yer İmleri