Sayfa 15/169 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Altın vurus v

Teşekkür ederim Bıkmışbroker...İlgiyle takib ediyorum...
    Son düzenleme : morcaner; 15-03-2017 saat: 00:42.

2. Sn. bıkmışbroker; değerinizi bilen biliyor. Bilmeyenler de bedelini ödeyerek öğrenirler. Lütfen kendinizi yormayın, yıpratmayın. Bu vesile ile değerli katkılarınız için teşekkürler, sağlık ve iyilikler...
    Sonuçta değil, yoldadır erdem.

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Tahvil Faizindeki %18.5 lari goren sadece ben degilim.

Bunun enguzel isbati, VARLIK FONUNUN kurulmasidir.

Varlik Fonu, "Faiz artirimina alternatif" olarak dusunulmus bir argumandir.
    Gerçekten orjinal bir yorum....

En azından benim için.

Teşekkürler Bıkmış abi.

4.  Alıntı Originally Posted by farukdemir Yazıyı Oku
    kelin ilacı olsaydı başına sürerdi
    borsada akıl vermek icin milyon
    dolarlar kaybetmek gerek yamu
    ne yapsın
     Alıntı Originally Posted by farukdemir Yazıyı Oku
    faizlerin 18 Ecıkmasını bekleyenler cok bekler
    Siz iyi niyetli olabilirsiniz.Yönlendirıldiğiniz,bakmanız istenen pencereden sizin böyle düşünmeniz sağlanmış olabilir.
    Fakat finansal piyasalara siyasi taraftarlıkla,ve siyasi körlükle bakmak finans piyasalarının ruhuna ters olduğu gibi,dünyanın en aptalca düşüncesidir.
    Bu bakış açısı İnsanı bir anda dımdızlak,donsuz bırakıverir.Dünyanın güç odakları bazı ülkeleri fiili savaş gücü ile dizayn ederken,bazı ülkeleri de finansal piyasalar yoluyla,farklı yollarla dizayn etmeye,manipüle etmeye ve kontrolünde tutmaya çalışırlar..Bazı ülkelerin halkında medya gücü ve finansal piyasalarla istediği algıyı oluştururlar ve sonuca giderler.
    Dünyanın bazı ülkelerinin 15-20 yıllık serüvenleri incelendiği zaman o ülkelerde ki medya gücü ve finansal piyasalarla halkın nasıl manipüle edilip ülkelerin nasıl bir sonuca razı edildiğini görebilirsiniz.
    Bunu anlamak için bağımsız düşünebilen,siyasi körlükten uzak bir düşünce sistematiğiniz olması gerekir.
    Büyük ortadoğu projesi kapsamında borsamızın hep yukarı,tam yukarı hamleleri ile ve ülkemiz için iyi kullanılabilseydi büyük bir şans olan dünyada ki 15 yıldır devam eden bol, ucuz sıcak paraya ve 80 milyar dolarlık özelleştirmeye rağmen en sonunda ülkenin gele gele elde avuçta kalmış az miktarda ki son varlıklarının yeni kredi bulabilmek için sahaya sürülmesinin bile ne manaya geldiğini anlayamayan yurdum insanının siyasi körlükle teknik manada yukarı gidebileceği görüntüsü oluşan
    faizler için olmaz öyle şey demesi apayrı bir ironi.
    Olmaz diyorsan bunun temel ve teknik argümanlarını ortaya koyman lazım.Değilse dikkatli olmamız gerektiğini teknik veri ile ortaya koyan insana karşı siyasi körlükle karşı çıkmanın hiç kimseye bir faydası olmaz.
    Elbette ülkenin son kalan az miktarda ki varlıkları da teminat gösterilerek 20-30 milyar dolar dışardan getirilebilinirse elbette faizler yukarı gitmeyebilir.Ama ya bulunamazsa....
    Yetkili ağızların kurtuluş savaşı şartlarını yaşiyoruz demesi bile bugüne kadar yapılan illizyonlardan sizi sıyıramadıysa,son iki üç yıldır ülkemizin yaşadığı badireler bile sizi uyandıramadıysa,borsamızın hep yukarı tam yukarı hamlelerinin ne manaya geldiğini,bununla toplumda nasıl bir algı oluşturularak ne yapılmak istendiğini anlamanıza da imkan yoktur.Anlayamazsak toplum ve ülke olarak da sonucuna katlanacağız.
    Evet faizlerin yukarı gitmemesi ,borsanın yukarı ittirilmesi belki sağlanabilir ve sağlanması isteniyor olabilir ve de el bile verelebilirler.
    Ama Kurbağa kazan,soğuk su sıcak su ilişkisi ve hikayesi asla unutulmaması ve de hep ders alınması gereken bir hikayedir.
    Hani şu kazan'a soğuk su doldurulup kurbağanın içine konulması ve kazan'ın altının ateş yakılarak kurbağanın son an'a kadar hissetmeyeceği şekilde suyun yavaş yavaş ısıtılması hikayesinden bahsediyorum.
    Borsa da para; algılatılan ,topluma dayatılan illizyondan değil,illizyonun ne hedeflediğini bilirsen ve görünmeyeni çözebilirsen,finansal piyasalara da siyasi körlükden uzak bir gözle bağımsız bir kafa yapısıyla bakabilirsen ve finansal piyasaların işleyişi konusunda gerekli donanıma sahip olursan kazanılır.
    Bugüne kadar anadolu coğrafyasını kesintisiz bin yıl elinde tutabilen bir tek millet vardır o da Türk milletidir.Ben Milletimizin hangi fikriyata sahip olursa olsun tüm fertlerinin ferasetine inanıyorum,inanmak istiyorum.
    Son düzenleme : Türkşad; 15-03-2017 saat: 02:07.

5.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    94 krizinde kaybettigim para, yukarida bahsettigin (milyon$) rakamidir.

Ayrica 1994 de ben deli para kaybederken burada simdi yazan cizenlerin cogu, ekmege "pepe" diyorlardi o yillarda.

En iyisi, kisa pantolon ile "Celik-Comak" oynamaktaydi.

Sayın bıkmışbroker
    Kanaatimce zaten sürekli kazanmak/hep kazanmak/hep kazandım imkansız gibi geliyor bana... Risk sürekli bizim lehimize işlemez. Şahsi düşüncem eğer; belli bir zaman dilimi içersinde negatif ve pozitifleri bir teraziye koyduğumuzda pozitifimiz fazla ise (ör: dolar bazında şu, euro bazında şu, altın bazında şu, faizler bazında şu, yetmedi bütün bildiğim/bildiğimiz enstrumanlarda da şu) bana yeterli gibi geliyor. Tabiatıyla belli bir ömür süresinde de o belli zaman dilimi süresini tamamlayıp görmenin de nasip olması gerekiyor.
    "BİZ YERİMİZDE DURUYORUZ PİYASALARDA YERİNDE DURSUN EFENDİM" E.ÖZİNCE

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Biz kucuk yatirimciyiz.

Babo'muzu isirttirmayiz.

Syg,

YÜZDÜNÜZ!

KESTİNİZ!

YEDİNİZ!

ISITTIRMAYIZ!

7. Sevgili Babo,

Vaktiniz olduğunda altın grafiği de çiziktirseniz memnun oluruz.

Teşekkürler...

Kuzu çevirme ustası .

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 15/169 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •