Walla twitter da ortalık kopuyor ulas die.balık ayhan die biri var borsada tanınır yıl sonu 10 tl olck dio
Walla twitter da ortalık kopuyor ulas die.balık ayhan die biri var borsada tanınır yıl sonu 10 tl olck dio
bahsettiğino kişipanda ayhan tamda kendisi linki iyi oku daha önce 3 tane tahtayı kapattırıp yatırımcıları batırdı elimde ulas hissesi yoktur da dolandırıcı insanlara bu kadarda inanmayın biraz araştırın
https://t.co/pKw91llkAB
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Okudum haberi walla gecmisti ki hisselere baktım hepsi spekülatif olarak dehset cıkmıs sonra üstten alanın canı cıksın mantıgıyla taban taban sonra batış. Böle kagıtlarda cok ac gözlü olmucaksın kar ı al gec ben 26 bin lot aldım bugun sabah 4.5 bin tl kar vardı bozdurmadım nie biraz daha gitsin die e simdi noldı 1.91 kar düstü 1.5 bin tl ye karar ky nin doyum noktası
Sonuç
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha gitmez diye dün 1,97 vermiştim kağıt 2,07 görmüş hergün aşağı yapıyor sonra yukarı yapıp topluyor gün sonu yukardan kapatıyor ve doğal olarak bizim gibi alttan alanları döküyor maliyeti yüksek olanlar kaldıysa tahtaya bakmamalı kademeler yanıltıyor korkutup sattırıyor
ne dedim bensize 2 dedimi demedimmi
Yer İmleri