Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 15/350 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 113 - 120 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Önceleri sürekli zarar yazan,hisseye müşteri çekmek için, g.menkullerini aşırı değerleyen,gyo lar vardı.
    Trgyo öyle bir hisse değil.
    Bugün bist 30 u götürdüler diye gyo lar kötü anlamı taşımaz.
    Yarın bir haber gelir,hiç anlamayız bu hisse neden bu kadar gidiyor diye.
    Sabreden kazanır.Şirket faaliyet raporunda yazmış,2018 sonunda borcu kapatacağız diye.
    Yat.tavs.değildir.
    Bırakalım hisseyi kendi haline ortak, biz neye yatırım yaptığımızı iyi biliyoruz. İstanbulun her tarafını parseleyen, 1 trilyon 172 milyon yıllıkta kar yazan bir şirketin hissesini 0,39 pd/dd değerinde kasaya atıyoruz. Bundan sonra bekleyeceğiz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by BAWER Yazıyı Oku
    Bırakalım hisseyi kendi haline ortak, biz neye yatırım yaptığımızı iyi biliyoruz. İstanbulun her tarafını parseleyen, 1 trilyon 172 milyon yıllıkta kar yazan bir şirketin hissesini 0,39 pd/dd değerinde kasaya atıyoruz. Bundan sonra bekleyeceğiz.
    Ortak hatırlarmısın bilmem,ayni şeyleri 20 lerde iken Algyo içinde söylüyorlardı,,yok değerleme karı'ydı,yok faaliyet karı yoktu,bilmem ne.Ne oldu sonunda,kağıt 20 lerden 45 lere kadar çıktı,,ben 40 larda iken çıkmıştım.
    Şimdide 0.39 pddd olan Trgyo dayım.,,,,pddd 0.70-80 olana kadar da satmayı düşünmüyorum.

Değerlemenin bir önemi yoksa,düşürsün o zaman pddd 0.30 lara da biraz daha alalım
    Nasıl olsa daire,arsa alamıyoruz,hiç olmassa m2 bazında hisse almış oluruz.
    Haydi Osmanlı ne duruyorsun,,değerlemenin bir önemi yokmuş bak

Değerlemenin bir önemi yoksa,düşürsün o zaman pddd 0.30 lara da biraz daha alalım
    Ben insanları anlamıyorum, yok yeniden değerleme karıymış, bu şirket Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi değil mi, elbetteki aldığı gayrimenkülün değerlenmesi demek şirketin değerlenmesi demek. Zaten başka işi de yok ki, arsa alacak, konut yapacak, zamanla o konutların fiyatları yükselecek, haneye yazılacak.

Alıntı Originally Posted by BAWER Yazıyı Oku
    Ben insanları anlamıyorum, yok yeniden değerleme karıymış, bu şirket Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi değil mi, elbetteki aldığı gayrimenkülün değerlenmesi demek şirketin değerlenmesi demek. Zaten başka işi de yok ki, arsa alacak, konut yapacak, zamanla o konutların fiyatları yükselecek, haneye yazılacak.
    Ben Paşabahçeden hisseli arsa aldığımı farzediyorum,,bazen gidip çayımı içiyorum,yeri geziyorum,,ne kadar mükemmel bir yer olduğunu gezip görenler anlıyor.
    Her geçen yıl değeri artsında hise fiyatı yerinde saysın,günün birinde artar herhalde.

Ben Paşabahçeden hisseli arsa aldığımı farzediyorum,,bazen gidip çayımı içiyorum,yeri geziyorum,,ne kadar mükemmel bir yer olduğunu gezip görenler anlıyor.
    Her geçen yıl değeri artsında hise fiyatı yerinde saysın,günün birinde artar herhalde.
    Aynen, GYO mantığı bu zaten. Ucuzdan kapacaksın onlarca katına satacaksın, tabii bunu hisseye ne zaman yansıtırlar beli olmaz.
    Günün birinde elbette bunu paraya çevirecekler, o zaman herkes nasiplenir.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Fk : 2

pd/dd : 0.39

İnanılmaz

Takip eden forumdaş sayısıda nerdeyse yok gibi.
    İrmik menkul değerler yıllardır profesyonel kadrosu ile reel hayatta kazandıklarını borsada heba etmeyi gelenek haline getirmiştir.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Yatırım amaçlı gayrimenkullerin değerlemesinden kaynaklanan artışın zamanla faydası olur ama bu durumdan kaynaklanan kârın kısa vadede etkisini göstermesi de beklenmemeli.
    Şirketi kötülediğim gibi bir algı da oluşmasın. Sadece bu kârın hisseye etkisinin neden olmadığını açıklama gereği duydum.

Sayfa 15/350 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •