Sayfa 15/275 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 2197 madde; 113 - 120 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    6.72 yi yıkmalısın spek gurban sonra 6.86 ya kadar çıkışa gideceksin hafta sonu 7.26 Görülmeli borsadaki en çılgın kağıt olmalıyız kampanyalar düzenlemeli ve katılımcı sayısını arttırmalıyız . BIST teki en güzel kağıt u . Temettü veren dow Jones kağıdı gibi . Bunun herkese öğretilmesi lazım .
    3-4 yıl sonra borsada kafamın rahat edeceği bir kağıt buldum sakin uçmaz kaçmaz temettüde üzmeyeceğine inandığım bir kağıt PSDTC.uçmaz derken mutlaka bir gün kanat takacak orası kesin vesbe 2.5 temettü verdi diye 19-20 gördü petun 0.80 temettü beklentisi olan kağıt şu an 8.50 mutlaka buda bulur değerini endişem yok bu sebeble bu hissedeyim

2. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. Helal ....güzel kırdı 7 yi
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Krizin tozu dumanı ortadan kalktığında Dolar çıpanmış olduğunda destek gelip üretim artışı yaşadığımızda önce dönüp anadoluya bakılacak ne üretip satabiliriz diye o gün üretenler bulunacak ama ihraç yapan fazla firma yok değri o zaman anlaşılacak .
    Biraz tablo yaptım onları paylaşırım .

Ben 14.60 Bekliyorum ama siğa siğa ( Lazca )

Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    3-4 yıl sonra borsada kafamın rahat edeceği bir kağıt buldum sakin uçmaz kaçmaz temettüde üzmeyeceğine inandığım bir kağıt PSDTC.uçmaz derken mutlaka bir gün kanat takacak orası kesin vesbe 2.5 temettü verdi diye 19-20 gördü petun 0.80 temettü beklentisi olan kağıt şu an 8.50 mutlaka buda bulur değerini endişem yok bu sebeble bu hissedeyim
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,378
    7.02 - 7.16 aralığında düdüklü tencerenin az kapağını açıp basıncı düşürmek lazım
    Sonrası kolay gazı alınacak hemen tren kalkar beklemeye gelmez .
    7.26 - 7.62 aralığında nefes alsın az Aralık buradan yukarda olur sanırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,378
    Satıcı yok bobo boş yere tarama yapıyorsun vakite yazık . 7.26 ya gitmen lazım kapanışa doğru endex aşağı giderken alırsın yukarı şimdi yukarı al kapanışa kadar aşağı bas en son kapanışta yukarı kadar tekrar al . BOT Kullanma mesajı BoT lara emanet etme. Ruh kat Kağıda Ruh . Hamsi gibi oynasın . Kıpraşsın . Yılan gibi kıvrıla kıvrıla dalların arasından , laaan HD national geografik gibi oldu . Anladın sen onu . Hadi bakayım göreyim seni

7.12 ye kadar kaldır Spek
    6.82 ye kadar gömeceksin borsa başaşağı giderken kapanışa doğru kaldır
    7.26 ya kadar her gün aynı modda devam . Aralığı değiştirecen her gün .
    5% lik dilime sadece at sinekleri değil yeşil siyah ve sivri hepsi gelir .
    Sonra Sineklik lazım iri kıyım . Şaaaak duvara yapıştırman lazım . desen niyetine .
    5.42 gelmeyen 7 de geleni duvara vura vura desen yapacaksın .
    Tmm spek kardeş sen yukarı al ben aşağı kademelere verem başka yolu yok .
    İşte budur tahta da moji içeceksin . Ko ver gelsin aşağı .

Gördünüzmü arkadaşlar tahata nasıl yapılır seyretmek lazım öğrenmek lazım
    6.82 ye kadar ver bobo yık 6.78 leri filan gösterir gibi yap bekle BIST çökerken dal aşağıdan .
    Son düzenleme : Baygeorge; 27-11-2019 saat: 11:38.

7. Bizim spek bankaya gitmiş kredi çekmeye heralde. Parası bitti alamıyor daha. Belkide memur emeklisidir, maaş yattıkça 5,10 kademe kaldırır. Hahaha... para bitti aşk bitti. Borç veremmi laaa!!!

8. 6,95 de sağlam bi direncimiz var. Hacimli patlatırsak 6,95 üzeri 7,54 kadar çizerler. Demedi deme ibrahim

Sayfa 15/275 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •