Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 15/954 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    AKP'nin gittiği günün sabahı tüm dolarımı bozup BİST'e gireceğim.AKP gidene kadar TL varlıklar zehirlidir ve uzak durulmalıdır
    Siz akp ye inanmiyorsunuz ama akp yi bahane ederek tüm ülkeyi karıştırmayın işe.

Üslubunuz çok rahatsız edici.

Attığınız iletiler ve bunlara verilen cevaplar konu başlığını kirletiyor.

Mevcut ekonomik gelişmeleri okumak için geliyorum ben buraya alternatif haber kaynağı olması için saçma sapan iletiler okumak zorunda kalıyorum.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Siz akp ye inanmiyorsunuz ama akp yi bahane ederek tüm ülkeyi karıştırmayın işe.

Mevcut ekonomik gelişmeleri okumak için geliyorum ben buraya alternatif haber kaynağı olması için saçma sapan iletiler okumak zorunda kalıyorum.

ben bir süre forumda olmayacağım kim ne hali varsa görsün.bana ne yahu. benim dediklerim şu anki durumu anlatıyor,gelecekte bir değişme olursa işler değişir. ama şu haliyle ne ülkeye ne parasına ne borsasına İNANMIYORUM. ben kimsenin anasına küfretmedim ve etmemde ama ülkeyi çöplüğe çeviren bu insan ziyanlarınıda analar yetiştirdi,bunlar gökten inmedi. benim 3 büyüğüm maraşta bunlar tarafından yakıldı. şimdi anlıyormusun

3.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    ben bir süre forumda olmayacağım kim ne hali varsa görsün.bana ne yahu. benim dediklerim şu anki durumu anlatıyor,gelecekte bir değişme olursa işler değişir. ama şu haliyle ne ülkeye ne parasına ne borsasına İNANMIYORUM. ben kimsenin anasına küfretmedim ve etmemde ama ülkeyi çöplüğe çeviren bu insan ziyanlarınıda analar yetiştirdi,bunlar gökten inmedi. benim 3 büyüğüm maraşta bunlar tarafından yakıldı. şimdi anlıyormusun
    Başınız sağolsun.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. Burada birikimini koruyup çoğaltmak için birbirine danışan fikir alışverişinde bulunan insanlar var genelde.
    Ülkemizde bunun yolu doğrudan politik iç ve dış gündemi takip etmekten geçiyor.
    Bunları takip etmeyip ne yapacağız teknik analize mi bel bağlayacağız 20 yıllık trenlere mi?
    Bir sene önce türk lirası spekülatif atak yedi, yüzde bilmem kaç değer kaybetti, buna sebep olan olayların başlangıcı tamamen siyasi bir olaydı hatırlatırım.

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,574
    bune lan, birileri memlekete sahip çıkmış birilerini memleketten kovuyor, astirin millet nerede yaşayacağını sizemi soracak,

6.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bune lan, birileri memlekete sahip çıkmış birilerini memleketten kovuyor, astirin millet nerede yaşayacağını sizemi soracak,
    ruh hastası bunlar, yaratık benim sürekli TR de olduğumu sanıyor. bu kadar peşin hükümlü bunlar,çünkü henüz ipsaladan öteye geçememişler.

Eşkiya dünyaya , hükümdar olmaz.

Bunu unutmamakta fayda var forumdaşlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by Tüccar Yazıyı Oku
    anaları karıştırmayın seviyenizi düşürmeyin anaların ne suçu var sorun zamanın akışını anlamamakta
    kimsede suçlanamaz lakin hayat tarzı yüzünden çünkü kaderi yazan biri var
    bir bakın bakalım dünya tarihine neden para ve din yanyana daima
    kardeş ben kimsenin ismini vermedim,üstüne alınan alınır alınmayan alınmaz. kimse zorla kimseye paye vermez. bunlar gönüllü üzerine alınmış ve özel mesajdan küfür ediyorlar. kimse unutmasın altın .okla kirlenmez.

Sayfa 15/954 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •