Altın tabiki ( hemide fiziki )
Altın tabiki ( hemide fiziki )
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!
grafik 106bin civarından dönmeli veyaadamlar mum grafikte fitil uzatacaklar fitil maksimum +%7 civarı yapabilir.
bakalım ben her 1000 puan çıkışta bir birim viop basacam ne olacak görecem.
bakalım 106 bin civarı dedik ertesi gün %2 prim yaptı.
bu primlerde vatandaşın nasıl satacağını öğrenmesi etkili oldu vatandaş artık belli bir fiyattan satmıyor SAçılma ile satıyor
bunları yaptıran grafiksel ARACI kurumlar var ancak her müşteriye vermiyorlar
saçılma yani scatter emirler verilen bir kurum ile örnek 9,00 TL ile 9,20 tl arasına tek tuş ile her kademeye 10 adet emir belli miktarlar ile satış gönderiyorlar.
vatandaş böyle yaptıkça inadına yükseltiyorlar ancak ellerinde patlayacak vvatandaş artık keriz değil kime satacaklar malları?
Gübre. İyi ısıtır.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
XU100_LINEER_AYLIK_EYLÜL_2017tahmin:
https://i.hizliresim.com/PrNVdO.jpg
##########################
31 temmuz pazartesi temmuz ayının son günü grafiğe etkisi %7 düşşek şekildeki gibi olur.
benim agustos beklentim grafikteki gibi teknik destek olan 89bin lere kadar inmesek te 94-92 bin yakarız
buralara gelmemiz inanılması güç bir olay,fiyatlar şişkin ,elini süren yanacak
benim gibi açık taşıyanlar sabır ile durursa pozisyonları 95bin altından kapatabilir.
daha da çıkmaya gücü yok zaten borsanın teknik kırıldı gibi gösterirler en fazlasıyla böylece vatandaş atlar hemen
bunun için güçlü bir alımla 112500-115bin bandına çalışması gerekli
oraya kadar çıkarsa agustos grafiği yine daha sert kırılır.ve açık satışlar tavan yapar profesyoneller elleri parmakları tuşlarda bekliyor satmak için kim alacak bu kadar kuvvetli aldıkları her mal dünya kadar faiz zararı faizler %15 lerde?
yüzde 20ler konuşuluyr ekim ayında..
medya 2019 kriz sinyalini siyasilerilerin konuşmalarını alt yazı geçerek veriyor
başlıklara diikat ettiniz mi"2019 yılına dikkat çok zor geçecek"
##################33
Hocam ilk defa televizyonda bir yorumcu ağızından kaçırdı bildiklerini bugün sonra toplamaya düzeltmeye başladı söylediği cümle : "bu tür yüksek hacimler ve aşırı fazla işlemler en zirve noktalarda yapılır ,devamında sert düşüşler görülür" düzeltme ve ses tonundaki kaygı dikkat çekiciydi sonradan "aslında dip seviyelerde de yapılır " diye toplamaya çalıştı. gerçekten doğru mu söyledi ? gerçekten en zirve noktalarda böyle hacimli hareketler görülür mü?
maalesef bu hafta içi çakılırız benim beklentim bayram öncesi takastan paarasını almak istyenler
anlık takas yaparsa imkb en geç cuma GAP li en az iki açılış yaparlar
çünkü son işlem günü cuma olacak haftaya resmi tatil.
benim beklenti -%5 sonrak,ü gün -%7-8 endekste kayıp.
evet zirvelerde ne yapacağını bilemeyen vatandaşın aklını karıştırman gerekir ve haftalık grafikler aşırı Volatil hareketler yapar
hayıırlısı hepimiz için bende mal yok pazartesi ödünç mal alıp bende cumaya kadar faiz ödesem mi diyorum ödünçte basar 10-15 milyon mal beklerim.brüt takas olursa cuma basarlar en geç olmazsa çarşamba.perşembe.
########
isteyen malda kalsın isteyen bassın önemli olan genelin yönünü bilebilmek için müneccim olmaya meleklerle çok gezmeye gerek yok.
piyasa tarihinde böyle aşırı alım böyle hızlı yükseliş olmamış.demekki düşüşü ŞELALE olacak.71 000 endeks 2018 nisanda görülmeli teknik grafiklerde belli çizimlere bakın.
Bu sözleri bende işittim.. biraz da uzun vadeli düşününce + Trump
18 Ağustos benim borsadan -60k zararla çıkıp USD+EUR+ALTIN+GBP+JPY+CNY bunların %3 kadarıyla Tupraş hissesine döndüm.
10 Nisan 2018 diğer getirilerimle birlikte %50 üzeri getiri kazandık. Hele ki kriz falan olursa Allah muhafaza..
Yer İmleri