Sayfa 15/699 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 113 - 120 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yargıç Yazıyı Oku
    Amacım insanların içlerini karartmak değil.Gerçekliği anlayabilirsek en çok karla kagıttan çıkabiliriz.Üst akıl takip ettiğim 9 aydır hep aynı oyunu kurguluyor..kaldır ver ,tavandan indir tabana aylarca beklet.İyi bir bilanço beklentisi varken dünkü düşüşün hiç bir izahı yok.
    Dünkü düşüş normal 19.20 direncine dayandı satış yedi altta 18.40 ve 18.20 destekleri var oradan güçlenip bilanço gazıyla 19.20 direncini kırarsa işler degisir

2. Umarım dediğiniz gibi olur sn Leon.2020 temettü ödemesi sonrasında olduğu gibi kademeli düşüş trendine girmesinde.

3. Maalesef dünkü düşüş düzeltme ya da kar satışı değil. Satan büyük oranda Merill ve Globaldi. İncelerseniz iki şirket bir gün önce aldığı miktarın ortalama aynısını sattı. Normal olmayan şu; ortalama bir gün önce 18.85 le aldığı malı, 18.70 le elden çıkarıyorsan bu normal değil. Bu sebeple iki ihtimal var; ya düşüş trendine girdi ve uzun ortalamanın satışlarına başladı ya da tam tersi 3 ün 5 in önemi yok yakında yukarı süpürülecek.
    Kesin olan kısa vadede şu; 18 lerde beklemeyecek.

4.  Alıntı Originally Posted by MeriCeyn Yazıyı Oku
    Maalesef dünkü düşüş düzeltme ya da kar satışı değil. Satan büyük oranda Merill ve Globaldi. İncelerseniz iki şirket bir gün önce aldığı miktarın ortalama aynısını sattı. Normal olmayan şu; ortalama bir gün önce 18.85 le aldığı malı, 18.70 le elden çıkarıyorsan bu normal değil. Bu sebeple iki ihtimal var; ya düşüş trendine girdi ve uzun ortalamanın satışlarına başladı ya da tam tersi 3 ün 5 in önemi yok yakında yukarı süpürülecek.
    Kesin olan kısa vadede şu; 18 lerde beklemeyecek.
    Dün sattılar bu gün alıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Dün sattılar bu gün alıyorlar
    Aslında dün spekülatif satışları yapan Global bugün küçük küçük topluyor. (Tahminim Deutsche olduğu yönünde, sadece tahmindir.) Ama yetersiz.
    Dünün aksine bugünkü satışlar gerçek ve ekseriyeti KY ve bu kağıttan yılanlar. Satım dağılım yüzdesi de bunu gösteriyor. Bu anlamda şöyle düşünmek lazım; Ancak spekülatif satarsan (örneğin dün 19.20 lerden; 18.85 desteğinde, desteği bırak su bendi gibi yıkarak geçersen) ortalıkta KY kalmaz. Zira bugün çıkan bir iki kişi tanıyorum.
    Şahsi kanaatim. 18.20 nin altına süremeyecekleri yönünde.

6. Ben senin gibi kağıdın bütün sülalesine uzun ömürler dilerim...

7. 18 in altini gormeyiz gibime geliyor

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şerefsizliğinde bir sınırı vardır herhalde o kadar da olmaz umuyorum

Sayfa 15/699 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •