sda ne kadara satın almış ulaşabilan varmı
sda ne kadara satın almış ulaşabilan varmı
Yazdıklarıniz ve anlayisiniz icin öncelikle tesekkurler.Dediklerinizde haklısıniz bende traderım.Aksama genelde malda girmiyorum ondan bana gelmiyor hele hele oransallar :). NEYSe tekrardan tskrlee benim gibi dusunen arkadaslara sizin gibi degerli yorumlar ile bir nebze akillarındakilere cevap olur bol kazanclar...Yatırım tavsiyesi değildir.
Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Sn. Master 32,
Tabii, doğrudur fakat şöyle de diyebiliriz. Şirketi trene benzetirsek, önceki ortak trende makinistle birlikte seyahat ederken biz ancak biletli yolcuyuz. Şirketle aynı yöne doğru gidiyoruz fakat makinistin yanında durup onunla birlikte rotaya karar veremiyoruz.
Zaten çoğumuz 6-7 duraklık yolculuk yapıyor :)
Üstte yazılanlar kişisel görüşümdür, yatırım tavsiyesi değildir.
TCELL i yok pahasına TVF satıp çıkan Fin şirketi de paylarını halka satsaydı kactan alırdık sıraya girip kim bilir...
Bence spk yanlış birşey yapmamış onay vererek.Burada sıkıntı nasıl olursa olsun üzerine atlayan bir sürü olması.Bir yerde bu patlayacak ama nerede bilmiyorum.Eskiden bir Balat vardı buna örnek. bir zaman gelecek nasılsa tavan gider denecek olmadık bir alış yapılacak ama ne zaman bilemem.
Şu forumda ve sosyal medyada thyao 12 tl arzum 17 tl diye pahalı diyen bir yatırımcı kitlesi var. Eminim daha hisse fiyatinin nasil hesaplandığını, piyasa değerinin ne olduğunu bilmeden yorum yapiyorlar.
Bir de halka arz sonrasi kasaya para girmeyecegi için halka arza katılmayacağım diyen bir grup var. Tabiki kimse kimseye zorla birşey aldiramaz ama ayni mantikla gidersek bu grubun borsadan da hisse almaması lazım. Çünkü borsada sizin hisse almak icin ödediğiniz meblağın 1 kuruşu bile şirket kasasına girmiyor.
Burada sirketin degeri ile ilgili cok guzel analiz yapan arkadaslar olmuş. Ama bundan daha çok kisi sirket ederinden çok başka konulara girmiş. Bu sene fade gida ve bayrak taban diye iki tane çok çok pahali arz oldu bu şirketler bile kapış kapış gitti.
Arzum da bana gore bu sene ki arzlara kiyasla ederinde arz ediliyor. Ve diğer halka azrlardan aşağı kalmayan bir talep gelecektir bana göre.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birileri türkiye de ekonominin ekonomiyle açıklanmayacağını hala anlamamış sanırım.
yarınlar yokmuşcasına alacak bizim ky, sonrasında 3-5 tavan, sonrası bilinmez.
men dakka dukka
Yer İmleri