Sayfa 15/74 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon
Arama sonucu : 589 madde; 113 - 120 arası.

Konu: ZRGYO Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Düşündüğümden fazla talep olmuş ben daha az bekliyordum 7.999 lot gibi bişey vermişler. İncelemedim hesaptan12.789 gibi bi rakam almışlar
    bir halt olacağı yok.

%40 ını vermişler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %40 ını vermişler
    bu halka arzlar artık pişmanlık olmaya başladı! nakit ayarlamaya çalışıyorum, muhtemelen kredi tanımlamaya çalışacağım!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    bu halka arzlar artık pişmanlık olmaya başladı! nakit ayarlamaya çalışıyorum, muhtemelen kredi tanımlamaya çalışacağım!
    ben 1 e1 bile oalcağını düşünüyordum o yüzden almayı planladığım kadar gitrdim ama genede personeli alma konuşunda fazla ikna etmeleri yüzünden oran %40 lara kadar indi personeli almaya teşvik etmeselerdi %100 ünü bile alma şansı olurdu
    bir halt olacağı yok.

5. bireysellerden yeterli talep gelmesine ragmen bireysele ayırdıkları payın %5 ini kurumsallara kaydırmışlar yazık

Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
    bireysellerden yeterli talep gelmesine ragmen bireysele ayırdıkları payın %5 ini kurumsallara kaydırmışlar yazık
    iskontolu olmadığı sürece kurumsalların daha fazla almalarında bir sakınca görmüyorum!

Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
    bireysellerden yeterli talep gelmesine ragmen bireysele ayırdıkları payın %5 ini kurumsallara kaydırmışlar yazık
    bireyler istiyorlarsa borsadan alsınlar demişlerdir kurumsallar genelde satış yapmadıkları için bence olumlu zaten kurumsala az vermişlerdi
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Perşembe ya da cuma işlem görmeye başlar. Bakalım Zagor nasıl bir yol izleyecek.
    😂🤣😂🤣
    ZAGOR güzel, çok güzel bir isim bulmuşsunuz...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Sayfa 15/74 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •