Sayfa 15/543 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 4337 madde; 113 - 120 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Çok naziksin sevgili keko. Çok teşekkür ederim iltifatların için

Belirttiğim gibi halka arzından beri dikkatle takip ettiğim bir şirket. Şirket hakkında bilgileri pek çok kanaldan sürekli takip ediyorum. Şirket kaliteli, yönetim akıllı ve vizyoner, ürün gamı seçkin. Daha çok ufak bir şirket, yatırımları geleceğe yönelik pozitif emareler içeriyor. Ben beğeniyorum ve yoluna daha yeni çıktığını düşünüyorum. Tahmin edemediğim bir olay gerçekleşmediği sürece ben kısa vadeli yatırım yapmam. Bu tür yeni şirketleri beğeniyorsam en az 3 yıl tutarım.

%33 portföy ağırlığı bana göre çok olmuş, ama elbette sen daha iyisini bilirsin. Yaklaşık 20 yıldır hiçbir şirkete %20 den fazla pay ayırmadım portföyümde. Fizana gideceğine emin olsam bile ayırmam

Asla ve katiyen YTD YTD YTD.

Sevgiler, saygılar.
    benim sermayem de çok fazla artarsa herhalde ben de %10-20 ayırırım...kocaere ayırdığım sermaye bence ne çok nede azdır...bir iki gündür başka bir hisseme de kıyıp kocaer alayım diye düşünüyordum...son anda vazgeçtim..yumurtaları tek sepete koymamak lazım...en az 3 -4 sepet olsun...geçmişte sermaye az iken tek hisse takılırdım...takip etmesi kolaydı...tek hisseye araştırma yönünden yoğunlaşmak da kolaydı...ama elhemdüllilah sermaye biraz artınca artık sepet yapmaya başladım..

bakalım nasibimizde neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim sermayem de çok fazla artarsa herhalde ben de %10-20 ayırırım...kocaere ayırdığım sermaye bence ne çok nede azdır...bir iki gündür başka bir hisseme de kıyıp kocaer alayım diye düşünüyordum...son anda vazgeçtim..yumurtaları tek sepete koymamak lazım...en az 3 -4 sepet olsun...geçmişte sermaye az iken tek hisse takılırdım...takip etmesi kolaydı...tek hisseye araştırma yönünden yoğunlaşmak da kolaydı...ama elhemdüllilah sermaye biraz artınca artık sepet yapmaya başladım..

Hayırlısı olsun. İnşallah herkesin gönlüne göre olur

3. 17,60-17.70
    ya bugün ya yarın GAP i kapatması sağlıklı olur,
    tahminim kapatacağı yönünde

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    17,60-17.70
    ya bugün ya yarın GAP i kapatması sağlıklı olur,
    tahminim kapatacağı yönünde
    her gap kapanmaz...bazı gaplar kaçış boşluğudur ki hiç kapanmayabiliyorlar....17,70 civarları uzun süredir geçemediği bir dirençti..geçince yukarı ivmelendi...kaldı ki çoğu teknikçi daha önce hissenin gördüğü yerleri bu şekilde geçmesine gap demiyorlar...malum bu hisse 25,88 lerden aşağı inmişti...dolayısı ile orayı daha önce görmüş ve maliyet yapılmış bir yerdi..

hisseyi almak isteyenler tekrardan 17,70 e inmesini isterler...ama elinde bulunduranlar ise bir daha oraları görmek istemezler...benim temennim de artık önüne bakıp yukarı çıkmasıdır...

bakalım piyasa neye karar verecek...ama içimden bir ses yoluna devam edecek diyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

kekocan senın sermayeyi görmek bizede nasıp olur mu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    kekocan senın sermayeyi görmek bizede nasıp olur mu
    dostum alfastan kazandıktan sonra bir de ev almadan önce benim sermayeyi yakalamış olman lazım.... ama arada bir borsadan biraz nakit çekmek de faydalı...

bu günleri rüyamızda bile görsek inanmazdık...ilk borsaya başladığım yıllarda tam iki tane sermaye kayıp etmiştim..üçüncü sermayeyi de kuşa çevirdikten sonra son anda direkten dönüp kazanmaya başladık...bu borsada geçmişte çok dayak yedik...yediğimiz dayankların bir kısmı bize tecrübe oldu... bir kısmından da bir şey anlamadık..

borsada kısmet ,sabır ,cesaret ve zamanlama çok önemli...tabi temel analiz olmazsa olmazdır...teknik de çok faydalıdır...

7. borsada hisse fiyatları eninde sonunda temelin gösterdiği yere ya çıkarlar yada inerler...kaliteli hissede sabır ile beklendikten sonra muhakak kazanç oluyor...tabi kazandıklarımızın zekatını da vermek sermayeye bereket katıyor..

bu yıl 250 bin tl zekat verdim...geçen yıl ise 33 bin tl...ondan önceki yıl da 31 bin tl..ondan önceki yıl da 4 bin tl...elhemdülillah çevremden çok dua alıyorum...

8. allah kazancınızı bol ve daim etsın.

Sayfa 15/543 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •