Sayfa 15/981 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yağmurda bisiklet sürmeyi çok severdim.. birgün baya yağmur yagdı havada kararmıştı... bende çok geç geldim.

kapıyı kardeşim açtı ohbe yırttım derken ense köküme terlik bi indiyse.

Ahahahaha!

Bir gün annem beni temiz sopalarken hızını alamadı aksiyon ortağım Ziya'nın da payına birkaç sopa düştü. Ziya'nın annesi Sabriye teyze geldi niye dövdün oğlumu dedi. "Bu eşşek herifler kanallarda çimmişler" dedi annem. Sabriye teyze eline sağlık diyerekten annemden sopayı alıp Ziya'ya bir girişti ki o kadar olur.. En son Ziya beni göstererek onu da dövsene onun annesi beni dövdü dedi, Sabriye teyze de bak bana akıl öğretiyor onun annesi onu yeterince dövmüştür diyerek bir de ayakkabısıyla giriştiydi..

Hala gülerim yaw.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ahahahaha!

Bir gün annem beni temiz sopalarken hızını alamadı aksiyon ortağım Ziya'nın da payına birkaç sopa düştü. Ziya'nın annesi Sabriye teyze geldi niye dövdün oğlumu dedi. "Bu eşşek herifler kanallarda çimmişler" dedi annem. Sabriye teyze eline sağlık diyerekten annemden sopayı alıp Ziya'ya bir girişti ki o kadar olur.. En son Ziya beni göstererek onu da dövsene onun annesi beni dövdü dedi, Sabriye teyze de bak bana akıl öğretiyor onun annesi onu yeterince dövmüştür diyerek bir de ayakkabısıyla giriştiydi..

Hala gülerim yaw.
    :D:D

öyle yaramazdık... bizi dövmelerine gerek kalmazdı . başka mahallalerdeki evlerin bahçelerine dalardık bigün kaçarken komşumun arkadaşı ile duvardan diğer bahçeye bi atladım. duvarın altında eski tahtalar varmış tam uzunca bir çivinin üstüne. direk topuğa saplandı. kocaman tahta topuğumdan çıkmıyo

adam yakaladı bizi ben sizi hırsız sandım dedi . isteseydin kiraz verirdim dedi. ( sanki bizim bahçede kiraz yok ) bizi eve kadar bırakmıştı. annem zaten kan revan halimi görünce dövmesine gerek kalmadı ..:D

annem felaket nişancı.. terlik ya ense köküme yada kulağıma.. şaşmaz.

ense neysede kulaktan vurunca yeminle zıplatıyor adamı.

bugün hayatımda ilkkez aileden birilerini babamla abimi ve kendimi rüyamda gördüm.

sende öyle yazınca şimdi yeniden hatırladım.

açayım yusuf tavaslı kitabını madem yürüdükçe değişen köyler içinde köyler ormanlar içinde ormanlar manzarası görmek neye delalet

4. Hayırdır hayırdır..

5. Para kazanılır kaybedilir tekrar kazanılır rahat olun gençler..

Portföy son iki ay sıkıntılı bende, gardımızı aldık bekliyoruz bakalım..

Pi Sayısı Neden Her Yerde?

https://www.youtube.com/watch?v=RcMelIK9GGc

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bence tekrar aşağı dönmesi daha büyük olasılık. klasik testere piyasası.

dönerken gelişine hangisine yapıştırmak lazım onu bulmak lazım.

11 civarı son maliyetlenme yeri olabilir.
    investing pro robotları şok marketler için 80, analist ortalamaları 95 hesaplamış. olası düşüşte 56 civarına gelirse oltaları sallayacağız. işin raconu böyle. sektörüne göre çok ucuz.

umarım akşamki maçta futbolcular yada taraftarlar bir çiğlik yapıp her şeyi zora sokmaz. iyi oynayıp, konsantre oynayıp kazanırız.
    audentes Fortuna iuvat

En az 3 defa sahaya giriş yapılıp işaret çakılacak diye bekliyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 15/981 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •