Sayfa 15/337 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 113 - 120 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Aynen olacağı buydu zaten

2. bence taban abartılı olur. Beklenti zaten kötüydü. Piyasa o beklentiyi kabullendiyse bu bilançoya tabandan vermek abartılı olur. Tabi o beklentileri muhafazakar bulup daha yüksek bekliyorlarsa başka.

3.  Alıntı Originally Posted by testere Yazıyı Oku
    Verilen hedef fiyatlar da düşürülür büyük ihtimal bakalım ne hedef vericek aracı kurumlar

4. ben tonaj bilgisi için sunumu bekliyordum faaliyet raporunda varmış. 172 ton satış yapılmış. ilk çeyrek 200 tondu. önceki yıllara bakarsanız 1 ve 3. çeyrek tonajları yakın. İlk çeyrek yeni lansmanlar yapıldığı söylenmişti. Demekki ilk çeyrek tonaj sebebiyle yüksek. Yani kalıcı değil. Tonajları ciroya bölüncede İlk çeyrek birim başı 98. ikinci çeyrek ise birim başı 105 çıkıyor. Zamlar da zayıf kalmış gibi...

5.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    ben tonaj bilgisi için sunumu bekliyordum faaliyet raporunda varmış. 172 ton satış yapılmış. ilk çeyrek 200 tondu. önceki yıllara bakarsanız 1 ve 3. çeyrek tonajları yakın. İlk çeyrek yeni lansmanlar yapıldığı söylenmişti. Demekki ilk çeyrek tonaj sebebiyle yüksek. Yani kalıcı değil. Tonajları ciroya bölüncede İlk çeyrek birim başı 98. ikinci çeyrek ise birim başı 105 çıkıyor. Zamlar da zayıf kalmış gibi...
    Aynen öyle olmuş tonaj düşmüş kar marji düşmüş finansal gider artmış son çeyrekte busekil olursa eski ölmüş essek haline döner

6. geçmiş olsun hepimize ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Mgros la Ulker bilancolarina bakinca, malı üretenin degil, ticeretini yapanin kazandigini goruyorum... Bu durumda cok da prim vermemek lazimmiş bizim ulkercilere. Fazla guvendik ve kicimiza tekmeyi yedik.....
    Yine eski bilancolara dogru yol alicaz gibi gorunuyor. Faiz indirimleri ile dolar hareketlenirse birde ordan yemeye baslariz, .. en iyisimi şu endeks hareketiyle birlikte 140- 150 lere yakalasabilirse vedalasmak lazim....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bilanço beklenti altı mı ? Evet beklenti altı. Çok mu kötü bilanço ? Hayır değil.

Koç, son zamanlarda durduk yere %50 prim yapan Tekfen bunların ikisi de berbat bilançolar gönderdi ikisi de %2-3 şuan.

Söylenecek fazla söz yok

Sayfa 15/337 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •