Sayfa 15/15 İlkİlk ... 5131415
Arama sonucu : 119 madde; 113 - 119 arası.

Konu: GLRMK Gülermak Ağır Sanayi

1. İki gündür endeks yukselir bizim tahtacı tilki uykusuna yatar ve inine girmiş gibi yerinde sayar ama yarın için umutlu olmak hakkımız değil mi ortaklar duserken birazcik sevindik fazla dusmedi dedik ama çıkarken endekse ters etki yapıyor deh de gari
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. 150 kusurlerden hisseye giris yaptik.

Metro ihalesi dikkatimi cekti.

Uzun vade kaliciyim.

YTD

3. Tavana tek kademe kala geri basti koftehor.

Tavan kitleyeydik iyiydi. Hosgeldin hediyesi olacakti.

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Tavana tek kademe kala geri basti koftehor.

Tavan kitleyeydik iyiydi. Hosgeldin hediyesi olacakti.

Ytd
    Slm sevgili buraktepe dostum hoş Safa geldin tekrar aynı kulvardayiz bu hissenin tahtacisinda tavan diye bir şey arama tam bu sefer oldu dersin hooopp aşağıya hiç tavanini gormedim ilk arzda dahi zorla bir kez ama gelecegi için tahtacı tam çuvalları dolduramadi ky nin sevdigi ve sahiplendiği bir hisse umarım beni yanıltır ve uğurlu gelirsin de bir kaç tavan biz de görürüz hayırlı kazanclar
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Slm sevgili buraktepe dostum hoş Safa geldin tekrar aynı kulvardayiz bu hissenin tahtacisinda tavan diye bir şey arama tam bu sefer oldu dersin hooopp aşağıya hiç tavanini gormedim ilk arzda dahi zorla bir kez ama gelecegi için tahtacı tam çuvalları dolduramadi ky nin sevdigi ve sahiplendiği bir hisse umarım beni yanıltır ve uğurlu gelirsin de bir kaç tavan biz de görürüz hayırlı kazanclar
    Mercek hocam hosbulduk.

Aynen dedigin gibi hareket ediyor.

Aldigi ve almakta oldugu ihale buyuklukleri dikkatimi ceken husus oldu. Firma olarakta madden iyi durumda. Bu tarz firmalar zaten illaki fiyatini buluyor. Uzun vade buradayim insallah bi maraz cikmaz ise.

6. Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş. (GLRMK), 25 Nisan’da Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Belgrad-Nis, Stalac-Djunis kesimi demiryolunun yeniden inşası ve modernizasyonu ile ikinci demiryolu hattının yapımı kapsamında imzalanan sözleşmeyi duyurdu.

Şirket, Sırbistan’daki Belgrad-Nis, Stalac-Djunis kesimi demiryolunun yeniden inşası ve modernizasyonu ile ikinci demiryolu hattının yapımı için açılan ihaleye Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve YSE Yapı Sanayi ve Ticaret ortak girişimi altında diğer üç katılımcı ile katıldığını ve ihalede birinci sırada yer aldığını belirtti.

İdare tarafından kesinleşen ihale sonuç bildiriminin 25 Nisan 2025’te şirkete tebliğ edildiği, sözleşmenin bedelinin KDV hariç 348.905.039 TL olduğu paylaşıldı. Sözleşmenin 2024 net hasılatına oranının yüzde 21,94 olduğu not edildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş. (GLRMK), 25 Nisan’da Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Belgrad-Nis, Stalac-Djunis kesimi demiryolunun yeniden inşası ve modernizasyonu ile ikinci demiryolu hattının yapımı kapsamında imzalanan sözleşmeyi duyurdu.

Şirket, Sırbistan’daki Belgrad-Nis, Stalac-Djunis kesimi demiryolunun yeniden inşası ve modernizasyonu ile ikinci demiryolu hattının yapımı için açılan ihaleye Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve YSE Yapı Sanayi ve Ticaret ortak girişimi altında diğer üç katılımcı ile katıldığını ve ihalede birinci sırada yer aldığını belirtti.

İdare tarafından kesinleşen ihale sonuç bildiriminin 25 Nisan 2025’te şirkete tebliğ edildiği, sözleşmenin bedelinin KDV hariç 348.905.039 TL olduğu paylaşıldı. Sözleşmenin 2024 net hasılatına oranının yüzde 21,94 olduğu not edildi.
    payına düşen yuzde 50 olacak burada oda yaklaşık 174 miyon euro ediyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 15/15 İlkİlk ... 5131415

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •