Sayfa 15/47 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 371 madde; 113 - 120 arası.

Konu: EkoDream ile Bist ve Finansal Okuryazarlık

1. Sayın Murat hocam Jantsa daki uzun ve kısa vadede beklentin nedir? Teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by kalemci Yazıyı Oku
    Sayın Murat hocam Jantsa daki uzun ve kısa vadede beklentin nedir? Teşekkürler
    Merhaba. Fiyat hedefi vermeyi sevmiyorum onu trend çizen arkadaşlar yapsın... ama jants ile ilgili bi cümle yazıyım burada dursun çok ilginç fiyatlara gitme potansiyeli var... ama her daim temkinli olunmalı belirtmeden edemiycem
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

3. Hayırlı akşamlar.

4. Temkinli olunmalı derken hisse bazında mı yoksa genel piyasa ve bist özelinde mi sayın hocam

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by turkerteo Yazıyı Oku
    Temkinli olunmalı derken hisse bazında mı yoksa genel piyasa ve bist özelinde mi sayın hocam

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse bazlı
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

6.  Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar.
    Hayırlı akşamlar

7. Asels bugün benm düşündüğüm gibi harekwt etmedi ve kapnışı beğenmedim...
    Daha önce stratejimi yazmıştım yarın izlemede olucam elim tetikte...
    24.31 üstü devam altı izleme diyim yumuşak olsun

8.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Asels bugün benm düşündüğüm gibi harekwt etmedi ve kapnışı beğenmedim...
    Daha önce stratejimi yazmıştım yarın izlemede olucam elim tetikte...
    24.31 üstü devam altı izleme diyim yumuşak olsun
    Sayın Murat Hocam 25 e yakın seviyelerde sat izle düşünceniz bugünkü hareket nedeniyle bir değişikliğe uğradı mı? Bir de endeksin bugünkü hareketinin bugün İçin Asels nin daha kötü bir performans sergilemesini engellediğini düşünüyor musunuz? Teşekkürler

Sayfa 15/47 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •