Bu hisse geleceğin Yataş gibi olacak ben ilk etaplarda 5 lere gelecigini on görüyorum.zaten son zamanlarda gördüğünüz gibi yatirimlari çok büyüyor. Son 4 5 gün önce tavanlar yaparak yada iyi bir kapanislar yaparak geldi ve aradan belki 5 gün geçti halen son geldiği yerlerde duruyor bir asmasi gereken 3.40 .onuda hacimli bir şekilde aşarsa muhtemelen de yarin aşacak. Daha önce kademelerinde yaprak kipirdamayan bir hisseydi ataklari iyi sadece az bir geri geldiğinde paniğe gerek yok. Yoksa su an 2.80 lerdeydi.bugünkü kademelerde gördüğüm alislarin altlari dordurulmasi çok iyiydi artik 50 binlerle dolduruyorlar satışlarda 17 k 13 k sadece 3.36 da 30 k gördüm .y.t.d
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri