yuh,iki günde -%15,vallahi ayıp koç hissesine.
yuh,iki günde -%15,vallahi ayıp koç hissesine.
umarım feneri de böyle yönetmez..
yabancılar 2008 -2010 da 3-4 dolara aldıkları hisseleri şuanda düşmüş haliyle bile 11-12 dolara satıyorlar. faizlerin 0 olduğu enflsyonun 0 olduğu bir ortamda yüzde 300 kazanç yabancılar için kaymaklı kazanç bence. İşimiz zor inşallah yanılırım ama bir çok hissede durum bu. ytd. Abd ve avrupa krizden çıkıyor bizim gibi ülkelere geçmiş olsun.
Birisinin Lafı ile senet alıp sonra ağlanmayın. ytd
Ttrak 80 lerden 50 ye indi. Traktör sektöründe güzel para vardı, tıpkı avm sektörü gibi. Avm ler nasıl heryere mantar gibi açıldı. Avm sektörü bitti. Aynı onun gibi.
Hindistanın en büyük markası ülkemize girdi, Çinli traktör markaları girdi.biçok yeni üretici üretime başladı.
Zaten çiftçilerde ihtiyacını karşıladı ve sektör durgunlaştı.
İhracat da zaten zayıf. Eski karlar biraz zor artık.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Ttrak 70-80 lerde seyrederken Ford 30 liraydı.
Şimdi Ford 66 lira, ttrak 50 lira.
Kadere bak. Ne oldum demeyecen, ne olacam diyecen[emoji16]
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Birilerini kaşıntı tuttu sanırım. Kendisini TTRAK hisse sahiplerine sevdirmek isteyen mi var?
Hindistanlı Çinli markalar zaten üretim yapan pazar payı çok çok az olan bir markayı satın aldılar bu konuyu bizzat Türk traktöre bir ay önce sormuştum şu an itibari ile bizi etkileyecek bişey yok demişlerdi Amerikan pazarıma ağırlık veriyoruz ihracata demişlerdi iç piyasa için ise yılın ikinci yarısı ilk yarısından daha iyi olacak öngörüleri vardı stok meselesini de ilerde işlerin iyi olacağı tahminiyle açıklamışlardı hülasa Hintli Çinli Türk traktörü etkilememİş öyle demişlerdi bunu anlamak isteyen onların satışlarına baksın onların satışlarıda çok düşük değil mi
yani genel bir durum var sanki inşallah hızlı bir toparlanma olur
Yok mu geri alım filan ya?? Nasıl bir ordino bu
Yer İmleri