demireller önce mirası paylaşsınlar sonra göltaşla ilgilenirler
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
demireller önce mirası paylaşsınlar sonra göltaşla ilgilenirler
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümidi kesenler satıyor sayın Tarman topluyor
Durum onu gösteriyor
Kapanışı 21.00 üstü bekliyorum
Şahsi görüşüm
Yatırım tavsiyesi asla değildir
Sayın Göltaş yatirimcilari,
Şirket güzel şirket bilanço mükemmel keza olmasa Demireller aç kalır Orma AŞ batar. Herkesin finans bilgisi farklıdır ama en basit şekliyle izah etmeye çalışayım Göltaş son konsolidasyon bilancoya göre şirketin kısa ve uzun vade borçlarını toplayın ve Orma as istiraklerden alacaklar kalemini karşılaştırın aradaki fark çok komik bir rakam. Orma AŞ den alacaklarını almış olsa şirketin 40 milyon gibi komik bir borcu kalıyor yani anlayacaginiz bu kadar finansal gider kombiyo zararı yazamayacakti. Diğer taraftan sanayi şirketinin nakitinin mi olması borcunun mu olması yatırım için çekicidir derseniz bana göre borcu olması nakitinin fazla olması yatırıma cevirememis demektir borcu olması yatırım ve borç kaldiraci büyüme demektir. Lakin bunlar borç kaldiracini bizler için değil Orma as için kullanıyorlar hukuksal bir engel var mı yok ahlakı vicdani mi bana göre değil baskı yapacaksanız yatırımcı ilişkilerine bu yönde yapın yuzsuzluklerini yüzlerine vurun telefonla genel kurulda sosyal medyada vs
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde İsmail TARMAN bir sürü yorum yazılmış benim ki yorumdan öte gerçeklik benim hatırladığım son beş genel kurula İsmail TARMAN katılmadı vekaleten temsil edildi tahmin edin vekalet kimdeydi Neslihan Demirel deydi son genel kurul Göltaş finans müdürü Songül Akpınar özetle kavga falan hikaye TARMAN vekaletini bile demirellere veriyor genel kurul toplantı tutanaklarında hazirun cetvelinde görebilirsiniz hukuka uygun mu? Belki ama ahlakı vicdani adil ve etik mi bana göre değil genel kurulun yapılış toplanis amacına ters 1 lot olan yatırımcının TARMAN dan hiç farkı yoktur borsada borsa temel herkes eşit aynı zamanda aynı bilgiye ulaşmalı vs küçük yatırımcı olarak görünmeyen baskı var TARMAN vekaleti demirellerdeyse daha çok bilgiye mi sahip vs vs anlayacağınız arkadaşlar hukuka uydurma konusunda demirellerden daha profosyonelini tanımadım hele babaları ölünce banka hortumcusu kardeşleri Murat'ı mirastan devre dışı bırakma olayı hukuka uydurma konusunda efsanedir üniversitede ders olarak okutulmalidir bence
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 bin liranın altında dört tekerlekli tenekenin olmadığı ülkede bu hisselerin fiyatlarının buralarda olması bana göre tamamen algı operasyonu.
Borçmuş harçmış hepsi hikaye.
Zamanı gelen basar gider,diğer herşey bahane...
bilgili birilerini görmek sevindirdi. alacakların çoğuda konsilidasyon yöntemiyle gölts enerliden geliyor kısaca orma enerj şirketine hiç ödeme yapmıyor. alacakta durmadan şişiyor. birde çimento şirketinin verdiği parada var malesef.. ormada işler düzelirse golts olumlu yansır.. hemde çok ciddi. ormada bedelli yapmaları lazım..
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Yer İmleri