Sayfa 150/340 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2713 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Gunlukcu düşmanı spek[emoji4]
    Bir kere de kazandirayim demiyor[emoji4]

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gedik ve A1 e iki gündür kaçan kaçana , şimdi ak girdi ya tahtaya bir dahaki rapora al tavsiyesi ,ondan sonrada ortak der ki ben tersoyum biraz daha satacam , sor ak derki su icin de 18 tl , sonra biz bekleriz gene ))nasip .

Alıntı Originally Posted by bugur Yazıyı Oku
    Gedik ve A1 e iki gündür kaçan kaçana , şimdi ak girdi ya tahtaya bir dahaki rapora al tavsiyesi ,ondan sonrada ortak der ki ben tersoyum biraz daha satacam , sor ak derki su icin de 18 tl , sonra biz bekleriz gene ))nasip .
    Hocam ne demek istediniz ben anlamadım

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Hocam ne demek istediniz ben anlamadım
    Kusura bakmayın sevmedigim 3 kurum oldugu icin biraz hızlı yazdım. Tahtanın sahibi gunlukculeri gercekten sevmiyor a1 ve gedik zaten sevmedigim iki şirket. bunlarda iki gundur gunluk işlem yapıp nemalanmaya calıstı ama olmadı kazanamadılar. Bugun dikkat edin ak yatırım mal aldı. Bundan iki hafta once takipten cıkardık fonet i demişlerdi. Halbuki ak yatırım daha once 18 fiyat ile tavsiyede bulunmuşlardı. Bu acıklamadan sonra ertesi gun ortaklardan birinin satışı patladı. Velasıl Ak yatırım tavsiye listesin de olmayan tahtadan 300 bin lota yakın mal aldı. Gene abuk subuk acıklamalar yakındır demek istedim üstadım. örnek gene ortak satışı , yada psikolojimizi bozdular yakında satış ile bir gelişme olacak.

yatırım tavsiye degildir.

evet bugun bir ilk gercekleşti. ihale imzalandı ama geçirmediler ))) elegans bir durum ))

Sayfa 150/340 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •