sizde yemiş içmiş bana ozaman sadece çaya uğramış.![]()
bugünde bana eli boş geldi şimdilik 500 puanlık bişeyler yedi ve yemeğe devam ediyor bakalım seans sonu çantasından bişey çıkaracakmı ? yoksa kalanları evemi götürecek çantaya koyup :D:D
hayret yarn artı gap olacak gibi.. ilk defa terse yakalanmıcaz uzun aradan sonra
tabi gece bişey olmaz ise. durum bunu gösteriyor.
Bu adamlar viopta hizli olsalarda hisse tarafinda son 1 satte sattiklari yada aciga satis yaptiklari hisseleri yerine koymak icin zamana ihtiyaclari oluyor
Makas avantajinida kullanip hedge yada trade her neyse daha güzel maliyet yapiyor viopta
Sert hareketlere denk geldigim zaman hisseleride izliyorum
Masayi kolay dagitiyor ama hisse tarafini geri toplayip dengeyi kurmasi 6-7 dakikayi buluyor gibi
Hisse tarafinda vioptaki kadar acimasiz degiller yada istedikleri alis - satislarin gerceklesmesi icin zamana ihtiyaclari oluyor
Viop'u 5 dakika önce önce kaldirmasi sorun olmuyor ,makas farkini soran olursa tahta zaten hacimsiz der geceriz , birazdanda hisseleri sirayla kaldiracaz ordada sorun yok
Ekrani ilk actigimda 2-3 dakika boyunca viop baska endeks başka hisseler başka takiliyordu
Sonradan toparliyor ama işini bilene o zamanlarda güzel para birakiyor bence
Bizde viop-30 sinyal geldi aliyoz sinyal geldi satiyoz
Bi sinirle yazdim bunlari kusura bakmayin
endekse etkisi en yüksek hisselerden bir grafik yapmak belki faydalı olabilir.
makas olayı çok sinyal değişmesine neden oluyor. sonra oturuyor tabi ama iş işten geçmiş oluyor.
çok haklısınız yani
ama bazende erken sinyalin faydası oluyor. ?
Yer İmleri