Sayfa 150/181 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon
Arama sonucu : 1447 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Fotojenik Hisseler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,052
     Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Sayın Selımtogrul beni uyardığınız için teşekkür ederim.
    rica ederim.
    eğer bilgisayar kullanımı ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınıza deep freez kurmanızı öneririm. Bir nevi dondurma diyebiliriz. Yani bilgisayarınıza bu programı kurduktan sonra ne olursa olsun herhangi bir program kalıntısı kalmaz ve sizin ilk kurduğunuz haliyle kalır. Kötü tarafı bu programı diskin her iki bölümüne de kurarsanız eğer kaydetmek istediğiniz hiç bir şey dosyalanmaz. Benim önerim sadece c: ye kurmanız, d:yi yedek deposu olarak kullanmanız. Dolayısıyla sisteminiz sorunsuz çalışır. bir sorun yaşarsanız da direk d : ye format atıp sorunu çözebilirsiniz. İleri düzey kullanımı hakkında hazreti google sorarsanız size yardımcı olabilir. Eğer destek isterseniz de yardımcı olurum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Amerika dan nuel hediyesi sanırsam şeytanca planlar yapıyorlar zorla beceremediler güzellikle öpecekler gibi geliyor yakında not artışları falan gelirse şaşırmam bıst şişirip balon hale getirip sonra patlatacaklar mı ? finansal kriz peşinde olmaları ihtimal mi ?.... dolarda sert düşüşler falan? nede olsa dünyada en gecerli para birimi dolar sınırsız dolar basıyor topitoşlar ... yada KUDÜS oylaması sonrası kendilerinin yalnız kalmasından Dünyaya 2018 de şirinmi gözükmeye calışacaklar.... aklıma acayip acayip komplo teorileri geliyor durduk yere..ASLA AL-SAT-TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ..Umarım; 2018 Vatanımıza Milletimize ve sizler değerli Dostlarıma bol bereketli mutlu , huzurlu geçmesi dileği ile .....üstadım müsait olunca güzel bir 2018 altın-petrol-avro- dolar-bitcoin-platinyum-alüminyum- buğday-mısır-kahve-kakao-nazdag-dowjones-bovespa cokmu uzun oldu yahu ? üstadım siz en iyisi bıst-TÜRKİYEM düşüncelerinizi kendinize has tarzınızla yorumlarsanız sevinirim saygılar....
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Günaydın; gününüz aydınlık olsun. Lakin bunun pek mümkün olmayacağını
    biliyorum. Çünkü mevsim kış ve güneş bulutların arasına saklanmış; sabah
    vakti yağmur çiselemeye devam ediyor. Bu havada günlük, güneşlik satırlar
    yazmak insanın içinden gelmiyor.

Zaman akıp gidiyor ve bizi de önüne katıp bilmediğimiz bir yerlere sürüklüyor.
    2017 nin sonuna yaklaşırken milli piyango biletlerinin % 99 unun satıldığı
    söyleniyor. Milyonlar birkaç kişiyi zengin etmek için kuyruklar oluşturuyor;
    o şanslı kişiler arasında yer alabilmek için insanlar bilet değil umut satın alıyor.

2017 senesi de öncekilerden farklı olmadı. Ortadoğu dakiler petrol sattı,
    Amerikan tahvili aldı, Uzakdoğu dakiler ise patenti garbın tekelinde olan
    ürünleri imal edip dolar, Garp takiler ise altın stokladı. Yurdumuz insanı kazandığı
    parayı son model arabalara, telefonlara yatırırken; şirketlerimiz ise yerli ve milli
    akımı nedeniyle çekik gözlülere verdikleri siparişlerin üzerine Made in Turkey
    yazılmasını tembihledi. Bu ülkede kazanılan, üretilenler dışarıya oluk oluk akarken
    kalkınma hızı da tavan yaptı.

Bize devlet tüccar mı ki ticaretle uğraşsın diyen yabancılar 2008 krizinden sonra
    zora-dara düşen şirketleri kamulaştırdı. Buna para yetişmeyince 1944 te sterlinin
    global para birimi unvanına son veren, 1971 de altına bağlı olmaksızın emisyon
    özgürlüğü kazanan dolar; son 9 yılda tedavül oranını 4 e katladı. Sulandırıldıkça
    yoğurttan ayrana dönen USD biz her geçen gün daha fazla kıymet verdiğimizden
    içeride değer kazanmaya devam etti.

Borsaların sürü başı Dow Jones 6 binden 25 bine koşarken seyirci kalacak değildik
    ya bizim borsamız da onun peşine düştü ve 20 binden 115 bine ulaştı. BIST
    yatırımcısı da bir endekse bir elindeki hisselere baktı, ben niye kazanamadım diye
    bu işe şaştı kaldı.

Madem kürsüye çıktınız ve Baylar/Bayanlar diye söze başladınız, konuşmanızı
    sürdürün. Kolumdan tutup beni konuşmaya zorlarsanız işte böyle içiniz kararır.
    Yeterince karalar bağlamadıysanız yüzümüzü Garba döndüğümüzde elma
    şekerleriyle çocuklar gibi sevindirileceğimizi, sırt dönecek olursak kötekle terbiye
    edileceğimizi hatırlatmak isterim. Borsamız da bizim ruh halimize göre yön tayin
    edecek; sevinirsek yükselecek, üzülürsek düşecek.

Her söylediğin gerçek olsun, ama gerçekleri her yerde ve her zaman söyleme
    diye bir nasihat aklıma geldi. İnsanları hayal kırıklığına uğratmanın, umutlarını
    kırmanın manası yok. Onlardan iyi dileklerimizi esirgemek de bize yakışmaz.
    2018 yılınız sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    ***YAZIC*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Kod Değişikliği )

Borsamız Yıldız Pazarı'nda işlem görmekte olan "YAZICILAR HOLDİNG A.Ş." nin
    ticaret unvanının "AG ANADOLU GRUBU HOLDİNG A.Ş." olarak değişmesi
    nedeniyle, Bülten adı 29/12/2017 tarihinden itibaren "ANADOLU GRUBU HOLDING"
    olarak mevcut "YAZIC" işlem kodu ise 02/01/2018 tarihinden itibaren geçerli
    olmak üzere "AGHOL" olarak değiştirilecektir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/647642

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Günaydın; gününüz aydınlık olsun. Lakin bunun pek mümkün olmayacağını
    biliyorum. Çünkü mevsim kış ve güneş bulutların arasına saklanmış; sabah
    vakti yağmur çiselemeye devam ediyor. Bu havada günlük, güneşlik satırlar
    yazmak insanın içinden gelmiyor.

o şanslı kişiler arasında yer alabilmek için insanlar bilet değil umut satın alıyor.

2017 senesi de öncekilerden farklı olmadı. Ortadoğu dakiler petrol sattı,
    Amerikan tahvili aldı, Uzakdoğu dakiler ise patenti garbın tekelinde olan
    ürünleri imal edip dolar, Garp takiler ise altın stokladı. Yurdumuz insanı kazandığı
    parayı son model arabalara, telefonlara yatırırken; şirketlerimiz ise yerli ve milli
    akımı nedeniyle çekik gözlülere verdikleri siparişlerin üzerine Made in Turkey
    yazılmasını tembihledi. Bu ülkede kazanılan, üretilenler dışarıya oluk oluk akarken
    kalkınma hızı da tavan yaptı.

Bize devlet tüccar mı ki ticaretle uğraşsın diyen yabancılar 2008 krizinden sonra
    zora-dara düşen şirketleri kamulaştırdı. Buna para yetişmeyince 1944 te sterlinin
    global para birimi unvanına son veren, 1971 de altına bağlı olmaksızın emisyon
    özgürlüğü kazanan dolar; son 9 yılda tedavül oranını 4 e katladı. Sulandırıldıkça
    yoğurttan ayrana dönen USD biz her geçen gün daha fazla kıymet verdiğimizden
    içeride değer kazanmaya devam etti.

Borsaların sürü başı Dow Jones 6 binden 25 bine koşarken seyirci kalacak değildik
    ya bizim borsamız da onun peşine düştü ve 20 binden 115 bine ulaştı. BIST
    yatırımcısı da bir endekse bir elindeki hisselere baktı, ben niye kazanamadım diye
    bu işe şaştı kaldı.

Madem kürsüye çıktınız ve Baylar/Bayanlar diye söze başladınız, konuşmanızı
    sürdürün. Kolumdan tutup beni konuşmaya zorlarsanız işte böyle içiniz kararır.
    Yeterince karalar bağlamadıysanız yüzümüzü Garba döndüğümüzde elma
    şekerleriyle çocuklar gibi sevindirileceğimizi, sırt dönecek olursak kötekle terbiye
    edileceğimizi hatırlatmak isterim. Borsamız da bizim ruh halimize göre yön tayin
    edecek; sevinirsek yükselecek, üzülürsek düşecek.

Her söylediğin gerçek olsun, ama gerçekleri her yerde ve her zaman söyleme
    diye bir nasihat aklıma geldi. İnsanları hayal kırıklığına uğratmanın, umutlarını
    kırmanın manası yok. Onlardan iyi dileklerimizi esirgemek de bize yakışmaz.
    2018 yılınız sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun.
    Babasını bekleyen Çocuklar gibi bekledim yazınızı İçimin aydınlık yüzeyni karartığınız için teşekkür ederim... karanlık yönünü aydınlattığınız için çok çok çok teşekkür ederim sizin tecrübeleriniz ve dersler dolu sözleriniz benim en büyük el fenerim...Ne düşmana gerek var nede dosta saygılarımla
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    2018 in İlk Yarısı için Hisse Gruplarındaki Değişiklikler

Medyadan önce bu köşede

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    SPK Haftalık Bülteni

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28/12/2017 tarih ve 2017/44 sayılı
    29/12/2017 tarih ve 2017/45 sayılı Bültenlerine aşağıdaki linklerden
    erişebilirsiniz.

http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=44

http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=45

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku

yeni bir yıla giriyoruz...

öncelikle herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ...
    ardından bol kazançlı, bereketli yıllar...

2018...hoş gelsin...bereketli gelsin...huzurlu gelsin...

Sayfa 150/181 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •