Originally Posted by
Culpable
Hisse.net uyelerinin icerisinde teknik ve temel olarak en zayif insan ile su twit leri atan kisiyi kiyaslarsak
Hissenet uyesi bu kisiden 100 kat daha iyidir

nerede ise 200k takipcisi olmus uzun zaman once youtube da bir videosu denk gelmisti 2 dakika sonra alt f4 yapmistim
https://www.youtube.com/watch?v=psaJWdZARC4&t=51s

Dusunsenize bu sahsi 200k kisi takip ediyor. su basliktan birisi video yapsa 10.000.000 takipcisi olmasi gerekiyor
EN BAŞARILI BORSA KANALI ORJİNAL HESAP
@BorsaOrjinal
#eregl 5-10 yılda kat kat gidince niye almadım diye o wc kağıtları ile sel olacak göz yaşlarını silsinler.
bu mesaji yazdiginda eregli 2.40$ dan islem goruyormus
Bu kişiyi tanımam yani kendisine karşı nötrüm(videoyu izleyene kadar öyleydim :D keşke alt f4 yapmayıp tamamnı seyretseysniz 2. bölüm dahil) verdiğiniz linkten videosunu açıp izedim gerçektn faydalı bir şey yapmaya bir bilinç ve farkındalık kazandırmaya çalıştığını ve kötü niyetli olmadığını düşünüyorum nihayetinde adam normalde batı.k olan x hissesine gel uçacak kaçacak evi arabayı sat şunu al vs tiyo vs deyip mi,llete mal kakalamaya elindeki avucundakini almaya çalışmıyor ki...ky nın büyük fonlar karşısındaki en büyük avantajını SAĞLAM ŞİRKETLERDE sabır ve birikim mantığını anlatıyor bu mantıkla hiç olmadı miniumum tl enflasayoına karşı kendini korurur ky.... işin sonunda bes mantığıyla geleceğe dönük ufak birikimlerle birikim yapanlar belkide bilmeden arada dolar bazlı yüksek maliyetlenmesi uzun vadede dezavanataj olmayabilir nihayetinde ortalama maliyet yapılıyor bu mantıkta ayrıca 5-10 yıl vadede ereglinin 4 dolara gelmeyeceğini de kimse iddia edemez . sizin tepe dediğiniz o 2.4 dolarlar belki gelecekte dip olur neden olmasın??? bu olmayacak şey değil ford 1997 de piyasa değeri 1,1 milyar dolardı şu an yıllık ortalama yüzde 9.2 dolar abzlı birleşik biyiümeyle 9.2 milyar dolar ayrıca bu tazr yatrıım anlayışında 2.4 dolardan alsa alsa ne kadar alır ki bir insan adam sigara parasına ayda 30 lot diyor velevki 30 lotu 2.4 dolardan maliyetlenmiş olsun ne kaybeder?....üstelik sigara bıraktırma bonuslu en büyük yatırımı en değerli şeye sağlığa yaptırıyor :D hem her şey de bir videoda anlatılamaz ki birikim mantığınına giren biri eninde sonunda kendi yolunu çizer üstüne koyar bilgi birkimini kaçınılmaz olarak arttırır dolarıda öğrenir temeli de tekniğide kendini gliştirir en azından buna vesile oluyor yani biraz ön yargılı bir persfektiften eleştirmişsiniz adamı üstelik adamın metaforlar harika çok beğendim akıl teri falan diyor uslubu konuşması iyi tarzı anadoludan bizden gönüllere dokunuyor öyle kıravat takıp şirinlikler yaparak ekonomist geçinip milleti kündeye getirmeye çalışmıyor bloomdakiler gibi.... bence bloom daki ky avcısı karıncanın belini incitmeden iş gören kıravatlı ekooğğnomistelre bin basar gayet samimi düzeyli akil gönle hitap eden ky tarafında biri söyleceklerim bu kadar :D
Son düzenleme : logologo; 19-08-2024 saat: 15:57.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri