Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 151/969 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sn Spyro, şirket değeri hesaplaması üzerinden gidildiğini zannetmiyorum. Bence pazarlama konuları ağırlıkta olmak üzere bütçeye karar verdiler, sonra da mevcut sahipleri üzmeyecek bir oranda karar kıldılar.

Şirketin bugün için 65 mio gibi bir değeri olmayabilir.

Bakın yabancı sene başında rapor verirken ne demiş:

Nevotek, headquartered in Turkey, is a global player in IP convergence, covering IP telephony (IPT), IP TV and connected real estate technology for use in hospitality, healthcare, multi-tenanted real estate and public space management. Its platform allows the rapid development of unified applications across
    voice, data, video and building management. Nevotek has the largest client base in convergent IP with over 150 channel partners, 200,000 users and clients in 50 countries, including [SIZE=4]Holiday Inn, Crowne Plaza, Sheraton, US Air Force, W Hotels, Royal Caribbean, Le Meridien and SABIC.

Nevotek aims to launch new software targeting the leisure sector in late 2017 or early 2018

Genel kurulda konular görüşülürken yönetimin Nevotek konusunda heyecanlı olduğu anlaşılıyordu.

Konu tümüyle yeni değil, bildiğim kadarıyla Cisco Nevotek'le birlikte hareket ederek ABD'de Holiday Inn otellerinde bu uygulamayı yaptı.

Şimdi anladığım kadarıyla bizim yerel pazara geldi.
    İş başarılı olursa değerlemeler alıp başını gidebilir, bugün Nevotek'in defterde görünen değeri sadece 4 mio dolar kadardır.

Maaşlar ödensin diye bu paranın konulduğunu iddia edenler, belki kızgınlıktan, belki makara olsun diye veya bilmediğim bir nedenden yazmış olabilirler.

Sektöre yakınlığınız varsa araştırın bakalım Nevotek'i, benim aldığım referanslar olumluydu.

İş modeli ortaya konulduğunda şirket değerlemesi için bir teknoloji editörüne ihtiyacımız olacaktır.

Son bir nokta, bildiğim kadarıyla Dedeman'ın giriştiği smart otel yatırımları işiyle Nevotek'in ilişkisi vardır.

Bakalım, her şeyin hayırlısı.
    2010 yılında bir yatırımcıya hisse satışı yapılmış %3 gibi şirkete biçilen değer o gün için 8,5 milyon USD tamamen satılsa 15 milyon USD den aşağı olacağını sanmıyorum
    benim en büyük beklentim şu an için sportive halka arz yapılabilir tabi hiç belli bir olmaz başka bir sürprizde olabilir selamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,500
    Bırakın bu işleri Batacak bitecek ayaklarına ISGSY yi toplayanlar KY yı ayıklıyor .
    ISYAT ta bilmem kaç milyon lot heba olmuş , o önemli değilde bizdeki 300 LOT mu önemli .
    Biz 3 kuruş içeri girsek IS Grubu milyonla çarpacak bunu . ISGSY kötüye gitseydi iştiraklerden hisse mi alırdı ?
    Millet bize yazılıyor haberiniz yok . Bırakın alın gitsin , düşer mi daha alın , dip mi oldu siz de dibine kadar alın .
    ISYAT düşünsün , biz ne düşünelim .
    Kısaca işin özeti bu ...

Aha yazıyorum buradan grafiğini analiz ettim 0.77 TL olacakmış .
    Akıllara ziyan Fiyat yazıyorum , cevap veren var yahu ?
    Geçin bunları , TAxi ye zam gelmiş Tüfe 8 % diyenler hala 15% zammı açıklamaya çalışıyor .
    Bu neyin kafası . Demek ki tüfe müfe hikaye .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sn Spyro, şirket değeri hesaplaması üzerinden gidildiğini zannetmiyorum. Bence pazarlama konuları ağırlıkta olmak üzere bütçeye karar verdiler, sonra da mevcut sahipleri üzmeyecek bir oranda karar kıldılar.

Şirketin bugün için 65 mio gibi bir değeri olmayabilir.

Bakın yabancı sene başında rapor verirken ne demiş:

Nevotek, headquartered in Turkey, is a global player in IP convergence, covering IP telephony (IPT), IP TV and connected real estate technology for use in hospitality, healthcare, multi-tenanted real estate and public space management. Its platform allows the rapid development of unified applications across
    voice, data, video and building management. Nevotek has the largest client base in convergent IP with over 150 channel partners, 200,000 users and clients in 50 countries, including [SIZE=4]Holiday Inn, Crowne Plaza, Sheraton, US Air Force, W Hotels, Royal Caribbean, Le Meridien and SABIC.

Nevotek aims to launch new software targeting the leisure sector in late 2017 or early 2018

Genel kurulda konular görüşülürken yönetimin Nevotek konusunda heyecanlı olduğu anlaşılıyordu.

Konu tümüyle yeni değil, bildiğim kadarıyla Cisco Nevotek'le birlikte hareket ederek ABD'de Holiday Inn otellerinde bu uygulamayı yaptı.

Şimdi anladığım kadarıyla bizim yerel pazara geldi.
    İş başarılı olursa değerlemeler alıp başını gidebilir, bugün Nevotek'in defterde görünen değeri sadece 4 mio dolar kadardır.

Maaşlar ödensin diye bu paranın konulduğunu iddia edenler, belki kızgınlıktan, belki makara olsun diye veya bilmediğim bir nedenden yazmış olabilirler.

Sektöre yakınlığınız varsa araştırın bakalım Nevotek'i, benim aldığım referanslar olumluydu.

İş modeli ortaya konulduğunda şirket değerlemesi için bir teknoloji editörüne ihtiyacımız olacaktır.

Son bir nokta, bildiğim kadarıyla Dedeman'ın giriştiği smart otel yatırımları işiyle Nevotek'in ilişkisi vardır.

Bakalım, her şeyin hayırlısı.
    https://www.cisco.com/c/dam/global/t...t_mertoglu.pdf
    incelemenizi öneririm tam bir yıldız cisco ile ortak aslında işgirişim şirketleri ile bir sürü haber oluyor fakat şirket resmen ölü numarası yapıyor adı Koç girişim olsaydı fiyatı 8-10 du

4.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    https://www.cisco.com/c/dam/global/t...t_mertoglu.pdf
    incelemenizi öneririm tam bir yıldız cisco ile ortak aslında işgirişim şirketleri ile bir sürü haber oluyor fakat şirket resmen ölü numarası yapıyor adı Koç girişim olsaydı fiyatı 8-10 du

Teşekkürler, ben de ilk kez linkedin deki çalışan profillerine baktım.
    Kısa değerlendirmeyle, şirketin profili 4-5 mio dolar piyasa değerlerine sığmayacak kadar yüksek.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Teşekkürler, ben de ilk kez linkedin deki çalışan profillerine baktım.
    Kısa değerlendirmeyle, şirketin profili 4-5 mio dolar piyasa değerlerine sığmayacak kadar yüksek.
    https://www.insight.com/en_US/buy/pr...hk.insight.com
    basic 10 user lık ürünün fiyatı partneri cisco yurtdışı araştırırsanız daha çok bilgi var bu şirketin 2003 edinim maliyeti 3 milyon USD aradan 15 yıl geçmiş 2010 birisine ufak bir satış yapılmış 8,5 milyon USD değer biçilmiş bu şirketin değeri 15 milyon USD den aşağı değildir.Şimdi işgirişimin borsa fiyatlaması gözaltı pazarından daha kötü 100 milyon nakti olduğunu varsayarsak diğer bütün herşey için 30 trilyon değer biçilmiş yani piyasa değerinden nakitini çıkarırsak gözaltı pazarı fiyatlaması yapılıyor ve şirketde buna göz yumuyor
    Şimdi tekrar nevoteke dönelim ölü fiyattan haraç mezat 10 milyon USD ye satıldığını varsayalım sadece bundan yazacağı kar 25 milyon yani tüm koskoca alanında yıldız şirketlere biçilen değer kadar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,500
    Yarın yada çarşambaya kadar borsada kar realizasyonu yaşanırken ISGSY 1.76 Yı görecek galiba .. Herşey Çıkarken bu kadar isteksiz olan düşerken taş bağlar ...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8. Naz yapma gel 1.75 e sen de istiyorsun, içini biliyorum

Sayfa 151/969 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •