Sayfa 151/245 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. Bugün çok saçma hacim oluştu yaklaşık 142 bin lot işlem oldu.alicilar 31 bin lot satıcılar 31 bin lot. En fazla işlem yapan iş yatırım 24260 lot ile gün sonunda sadece 122 lot ekside, al gülüm ver gülüm yapmış boşuna komisyon ödemiş .vakif yatırım da aynı durumda 22254 lot işlem olmuş günün sonunda sadece 1700 lot artida bu sonuç şunu gösteriyor bazı ky lar sıkılıp çıkarken yeni ky hisseye giriş yapıyor ve hisse sahipsiz bir şekilde yerinde saymaya devam ediyor .2,40-260 dan satan piyasa yapıcısı bile bu seviyelerden alım yapmıyor. Yazıklar olsun onun yapacağı piyasanın .aq.ytd

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    Bugün çok saçma hacim oluştu yaklaşık 142 bin lot işlem oldu.alicilar 31 bin lot satıcılar 31 bin lot. En fazla işlem yapan iş yatırım 24260 lot ile gün sonunda sadece 122 lot ekside, al gülüm ver gülüm yapmış boşuna komisyon ödemiş .vakif yatırım da aynı durumda 22254 lot işlem olmuş günün sonunda sadece 1700 lot artida bu sonuç şunu gösteriyor bazı ky lar sıkılıp çıkarken yeni ky hisseye giriş yapıyor ve hisse sahipsiz bir şekilde yerinde saymaya devam ediyor .2,40-260 dan satan piyasa yapıcısı bile bu seviyelerden alım yapmıyor. Yazıklar olsun onun yapacağı piyasanın .aq.ytd

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    özellikle son cümlene katılıyorum.ben de böyle piyasa yapıcının ta a.q. ytd...

3. Mardin diye bir çakal var twiterde beni de engellemiş biliyorsunuz bu kağıdın bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu
    Milleti kaç kağıtta batırdı martı edip ve daha bir çok kağıtta burayı okuyorsa beni engellesen ne olur ky düşmanı ytd

4. Mardin İ toprak kabul etmez.

5.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Mardin diye bir çakal var twiterde beni de engellemiş biliyorsunuz bu kağıdın bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu
    Milleti kaç kağıtta batırdı martı edip ve daha bir çok kağıtta burayı okuyorsa beni engellesen ne olur ky düşmanı ytd
    Helallik isti.. Yorumculuğu bırakmışmış..
    Screenshot_2017-12-07-11-08-11.jpg

6. krsitalden batırdı bundan baatırdı s... gtisn
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

7.  Alıntı Originally Posted by The imame Yazıyı Oku
    Helallik isti.. Yorumculuğu bırakmışmış..
    Screenshot_2017-12-07-11-08-11.jpg
    Karakteri bozuk olunca kan bozuk olunca ne yaparsan yap yüzüne bakan içini görür
    Edipte işi bitti şuan başka kağıda girdi topluyor yukarı çekince pazarlama başlar
    Krgyo grafiğini sorunca beni engelledi ytd

Sayfa 151/245 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •