Akşam seansında da sopaya devam edecekler. Neyse en fazla %3 sopalar. Bağımlısı olduk. 116500 den 112 bine kadar her yerden longladik. Tepkiye oynayanlarinda eline verecekler.
Akşam seansında da sopaya devam edecekler. Neyse en fazla %3 sopalar. Bağımlısı olduk. 116500 den 112 bine kadar her yerden longladik. Tepkiye oynayanlarinda eline verecekler.
Ben yazmıştım. Arapların parası orada, nakit akışı kesilir ise gidebilir diye. Muhtemelen paralarını çekiyorlar.
Birisi yazmış.
Bakayım yabancı bir yorum var mı?
>>>>>>>>>
Şahsi Öngörüler
@Sahsi_Gorusler
2008 deki kriz de #lehman brothers batarken #abd #citigroup batmasın diye hazinesinden 45 milyar dolar destek çıkarak batmasını engellemişti.Peki tüm dünya #borsa 'ları sert düşerkn #citi bu duruma öncesinde hazırlıklı mıydı?Açıkçası sanmıyorum,zarar yazma ihtimalleri daha yüksk.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ey arkadaşlar kriz her daim kurbanını ister kan ile beslenir sermaye el değiştirmeli başka şekilde sonlanamaz dünya emeklilik sistemi çöküyor bu zararı karsilayamazlar
rica ederim Dostum. borsada trendsiz hareket edilmez. dowda 20,700-21 bin civarından geçen trende göre bizimde 88-89 bine düşmesini bekliyordum ama bizim endeks çok nazlı nazlı indiğinden 92 binleri zor gördü. normalde bilinen mevzu nedir; para tekniği çizer. şimdiki mevzuda; korona tekniği çizer. bu ay içinde bi dip bulunması gerekiyor. sonrasında virüsten iyi haberler çıkarsa 3 aylık bilanço beklentisi içinde ortam normale dönebilir. küçük yatırımcı düşüncesidir. y.t.d.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri