Her ne kadar hedef 5,80 olsa da dolarýn bu kadar düþmesi iyi olmadý.
Enflasyonist bir ortamda dolarý bu kadar düþürürseniz memleket ithalat cennetine döner, ihracatýnýz aksar, sonra gelsin cari açýk
Madem çýkmýþtý 8,50'ye, millet zamlarýný da buna göre yapmýþtý, aslýnda 8 altýna salmayýp, 3-4 sene orda tutacaktýk dolarý.
Þimdi 6,50 olsa ne olacak, yapýlan zamlar geri mi alýnacak.
Tam tersine 6,50''den 7 'ye çýktýk diye tekrar zammý bindirecekler herþeye.
Ama yanlýþ anlaþlmasýn hedef gene 5,80![]()
Son düzenleme : myfinans; 02-02-2021 saat: 21:07.
Milletin alým gücü kalmadý üstat. Ýlave olarak herkes borçla alýyor. Dolarýn 8 ler üzeri olduðu dönemlerde ihracat rekoru kýrdýk. Araba ve konut satýþlarý tavan yaptý. Cari açýk yine var. Bunlar da düþük kredi faizi ile oldu. Bizim insan ucuza pahalýya bakmýyor yeter ki borçla o malý alabilsin. Bizde talebi ancak faiz arttýrarak kesersin yoksa dolar 5 lira olmuþ önemli deðil o malý ancak borçla alýrlar. Sermaye yok tasarruf yok ülkede.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar merhaba.
Forumu býrakma kararý aldým.
Telegram'da bir grup kurdum. Telegram çok güzel bir uygulamadýr. Hem mobil hem de masaüstü uygulamasý çok iyidir.
Burada oluþturduðumuz arkadaþlýk ortamý "Ýnek Obasý" grubumuzda daha özgür ve baskýsýz bir þekilde devam ettirme þansýmýz var.
Saçma sapan bir sebepten 1 hafta yasaklý olduðum için sizlere bildiremedim. Hepinize özel mesaj yoluyla davet linkini göndereceðim.
Ýsteyen gizlilik içinde bile katýlabilir. Telegram'ý hepiniz biliyorsunuzdur. Özel ve dýþarýya kapalý bir grup olacak.
Hepinizi bekliyorum.
Yer Ýmleri