Akşama mertabim gelir alemin löngörlerini tebrik eder, ama biz lönkcüler para kazanamaz, nasıl oluyu, bu işin sırrını sorucam.
Akşama mertabim gelir alemin löngörlerini tebrik eder, ama biz lönkcüler para kazanamaz, nasıl oluyu, bu işin sırrını sorucam.
Hamdım Piştim Yandım
30 haziranda chp kurultayına iptal kararı çıkarsa bunu badem spor biliyorsa faiz indirimini unutun , daha hareketli günler olur .
Bugunkü hareket tipik gel gel hareketi enflasyon verisi düzeldiği için değil temmuz emekli maaşları için ayar niteliğinde veri olarak kalır .Millet hala küçük resime bakıyor büyük resim güzel durmuyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
buayın bölüm sonu canavarı da chp kurultayının iptal davası olur. birçok sektörde işler çok yavaş, işçi çıkartmalar devam ediyor. bunun sonunda sonbahar sonunda ciddi işsizlik olur.
bunu önlemek için siyasi yumuşama, faiz indirimleri ve selektif kredi kanalının açılması lazım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bugün 2 emekli yevmiyesi çıktı sayılır alış yazdım aşağılara doğru wc arası. Biraz uzun sürüyor benim ki.
Yer İmleri