Sayfa 1515/2339 İlkİlk ... 5151015141514651505151315141515151615171525156516152015 ... SonSon
Arama sonucu : 18708 madde; 12,113 - 12,120 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. EHA MEDYA
    @eha_medya
    ·
    1 sa
    Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna:

▪️Ermenistan ile savunma alanında işbirliğimizi derinleştiriyoruz.
    ▪️Erivan'daki Fransız Büyükelçiliği'nde askeri ataşe bulunacak.
    ▪️Yakında Syunik'teki (Zengezur) sınır bölgesinde bir konsolosluk merkezi açacağız.
    @erefefik

2. op dr noyan dirlik
    @nyn_
    ·
    16 Haz 2020
    Ortopedist olarak tüm tıp tarihinin en az bilgi ve beceri gerektiren tedavisini yaptım. Hastamın bi kaç gündür ayak tabanında siyahlık çıkmış ben ıslak bezle silince geçti.

Mehmet Okan Özdemir
    @opdrokanozdemir
    Ben de SSK Bursa Bölge Hastanesinde Acil Servis uzman nöbeti tutarken gece saat 03.00 sıralarında bir adam girdi içeri.
    Masada nöbetçi pratisyen arkadaş yaklaşık o saate kadar
    200 ün üzerinde hasta bakmış zaten yarı yamulmuş vaziyette:
    “Ne şikayetin var?” dedi.
    Adam:
    -“Dizim kaşınıyor doktor.”dedi.
    Zaten canından bezmiş olan doktor arkadaşım;
    -“Geç bakalım muayene masasına,aç dizini.”dedi.
    Hastanın yanına geldi,adamın dizini 1 dakika kadar kaşıdı,sordu;
    -“Geçti mi?
    Adam”Sağol doktor,iyiyim şimdi” dedi ve çıktı gitti.
    Doktor arkadaşım da geçti tekrar masasına oturdu,bir sonraki hasta ile ilgilenmeye başladı.
    Bu yaşanmış olayı bire bir gözümle görmesem,konuşmalara şahit olmasam inanılacak gibi değil.
    Bu arada merak edecek olanlar için doktor erkek..😊
    @erefefik

3. ABD Karabağdan ayrılan
    120.000 Ermeniye yardım için, 11.500.000 dolar ödeyeceğini duyurdu.

▪️Kişi başı 95 dolarlık bir yardım yapılmış olacak.
    @erefefik

4. THS haber ajansı
    @temmuzhaber
    ·
    1 sa
    #Sondakika

ABD eski başkanı Trump, federal yargıç tarafından dolandırıcılıktan suçlu bulundu.
    @erefefik

5. https://twitter.com/yenijournal/stat...21480462930328

Yeni Journal
    @yenijournal
    Dilan Polat: “Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar...”
    Linkte video var. Ağlıyor, yaaazııık...Kocası da sosyal medyadan "it ürür, kervan yürür" diye yazdı. Para yakışmıyor size.

İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Hanımefendi!

Sizi, gündem yapan, kafanızda Dolar'dan taç ile milletin gözüne sokan yine SİZSİNİZ

Biri de çıkıp diyor ki, bu paralar kara para...
    Güzellik salonundan bu paraları "kazandıysanız" ne ala

Şimdiye kadar maliyenin kapınıza gelmemesi hata zaten
    Fakat, bizde faiz yok, alkollü mekan yok falan, bu halk bu işleri artık yemiyor, benden söylemesi...

Günde 750bin TL'yi ezmek için, pervasızca kazanmak gerek...
    Av.Burcu YILDIZ ALVER
    @burunarda
    Günde 750 bin lira hayatın olağan akışı içinde mümkün değil ablacım ,
    Biz SBK ,REZZA SARRAFLAR görmüşüz sen bize ezanlar dinmez ,bayrak inmez ,faiz yemeyiz diye hikaye anlatsan da bunu ancak sen inanırsın bir de kamiller …
    Her yerin altın kaplı ,boy boy ferrari alıyorsun,İstinye parka gidip komple dükkanları boşaltıyorsun ,helikopterle ev gösteriyorsun ,uçak alıyorsun ,Dubai oturum izni almışsın ,tüm koltukların altın kaplı ,parmağında abuk sabuk dünyanın en görgüsüz yüzüklerini takıyorsun ,evde onca insan çalıştırıyorsun ,altınlar dağıtıyorsun sen nasıl kolay para kazanıyorsun ….
    Herkesi kendin gibi fenomenlikten bu parayı elde ettim diye kandıracağını mı sandın ?
    Hem görgüsüz hem duruşu olmayan bir insan olarak kocanın tezgahını bozdun bre boş boğaz bi de halen ağlıyor !!!
    Ay sıkıldık yahu alüminyum doğramacı enginnnnnn karına beyinnnnn al enginnnnnnnnnn !
    @erefefik

6. Ermeni siyaset bilimci Hrant Ter-Abrahamyan:

▪️"Bugün Türkler bile bize acıyor."

▪️"En beceriksiz, saygısız ve aptal şekilde yenildik."

▪️"Güya Türkiye yıkılacak, Rusya yıkılacak, İran ve Fransa bizi kurtaracak."
    Rusya kurtardı sizi Rusya...Herseyi 3 sene once kaybettiydiniz.
    @erefefik

7. Kürşat ýücel
    @Kratcel5
    Orta Amerika ülkesi olan Kosta Rika , olağanüstü hâl ilan ediyor . Her ay onbinlerce mültecinin Güney Amerika'dan ABD'ye gideken geçtiği ülke , artan mülteci sayısı nedeniyle olağanüstü hâle geçecek .
    @erefefik

8. Cem Küçük
    @cemkucuk55
    ·
    1 sa
    Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Dinçer'den boşanmak için mahkemeye başvurdu. Magazin gazetecilerinden biri şu boşanmanın gerçek sebebini yazsa keşke.
    @erefefik

Sayfa 1515/2339 İlkİlk ... 5151015141514651505151315141515151615171525156516152015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •