Yok hocam,latife benim ki de...Dudu hocamı eskiden beri bilirim.Bu topikte 13 -14 liralardan poltk almışlığım da var ama tutamadık,orası ayrı...
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok hocam,latife benim ki de...Dudu hocamı eskiden beri bilirim.Bu topikte 13 -14 liralardan poltk almışlığım da var ama tutamadık,orası ayrı...
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet biliyorum, ben de geçmiş sayfalarda bu konuyu gündeme getirmiş ve bunu şirkete teyit ettirmek gerektiğini söylemiştim.
sonra çed süreci hakkında bilgisi olanlara sorduğumda, başvuru ve onay süreçlerinin uzun sürmesinden dolayı peşin peşin böyle onay alındığı söylendi. yani aslında yatırım 7bin ton yıl fakat olur da bir gün daha fazla yatırım yapmaya karar verdiklerinde tekrar çed süreciyle uğraşılmaması için plan geniş tutulmuş. tam ifade edememiş olabilirim.
genel kurulda ne dendiyse ve kapta ne açıklandıysa onun kesinliğinden emin olabiliriz. yine de kapasite artışının iki kat olması, şirketin piyasa şartlarına karşı akıllı pozisyon alması, global bir şirketin bünyesinde olması, bilançosu ve borçluluk durumu vs her şey benim için olumlu. aralıktaki tabloyu da görelim daha net oluruz.
Everything in this world is magic, except to the magician.
genel kurul raporlarında okuduğum, gelen soru üzerine yakın zamanda bu yatırımdan başka bir yatırım düşünmediklerini söylemişler.
üzerine kurulu olduğu arazi nasıldır bilmiyorum fakat belki ek bina yoluyla genişletilebilir, siz gezdiğiniz için daha iyi bilirsiniz ben farazi konuşuyorum. genel kurula olur da katılma imkanımız olursa bunu da sorarız inşallah![]()
Everything in this world is magic, except to the magician.
Bazı arkadaşlar yorum yaparken kafasında canlandırsın diye google dan alınan resimler. Arkadaşlar burası sanayi bölgesi. İmarı olan, kafanıza göre yapılaşma yapamayacağınız bir yer. Ayrıca burası da kira.
Belki şirket ileride çok büyüme ihtiyacı duyarsa önünde iki yol var.
Ya kendisine uygun ucuz yeni bir arazi alacak, oraya büyük bir tesis kuracak .
Diğer yol ise daha kolay, aynı sanayi bölgesinde kiralık yeni bir yer bulunur, orada da üretim yapılır.
![]()
Paylaşımda bulunan bilgi ve belge sunan arkadaşlara şahsım ve ortaklar adına teşekkür ederim emeğinize sağlık.......
Yer İmleri