Sayfa 152/417 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Üstat da parayı karı ve kızla harcayacağız derken onu kastetti. Yoksa yaşlı başlı adam siz farklı anladınız sanırım��
    Yok hocam,latife benim ki de...Dudu hocamı eskiden beri bilirim.Bu topikte 13 -14 liralardan poltk almışlığım da var ama tutamadık,orası ayrı...

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Şimdi bilanço okuma anlama olayına hakim ve zamanı olan bir forumdaş yıllık 42bin tona çıkacak olan kapasitenin karlılığa olan etkisini inceleyip paylaşabilir mi? 2020de ne kadar temettü alırız mesela?
    42bin tona çıkacak bir kapasite artışı çalışması şu anda yok. kapasiteyi 7bin ton/yıl artırarak hemen hemen iki katına çıkaran bi yatırım planlandı ve yapıldı.
    Everything in this world is magic, except to the magician.

3.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Yeni yatırımın kapasite üzerinde etkisi. ÇED raporundan bulup Twitter da paylaşmış arkadaşlar.

Bu paylaşıma istinaden 42000 ton diye yazmıştım. Yoksa genel kurulda 14000 tona çıkılacağı söylenmişti.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

4.  Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Bu paylaşıma istinaden 42000 ton diye yazmıştım. Yoksa genel kurulda 14000 tona çıkılacağı söylenmişti.
    evet biliyorum, ben de geçmiş sayfalarda bu konuyu gündeme getirmiş ve bunu şirkete teyit ettirmek gerektiğini söylemiştim.

sonra çed süreci hakkında bilgisi olanlara sorduğumda, başvuru ve onay süreçlerinin uzun sürmesinden dolayı peşin peşin böyle onay alındığı söylendi. yani aslında yatırım 7bin ton yıl fakat olur da bir gün daha fazla yatırım yapmaya karar verdiklerinde tekrar çed süreciyle uğraşılmaması için plan geniş tutulmuş. tam ifade edememiş olabilirim.

genel kurulda ne dendiyse ve kapta ne açıklandıysa onun kesinliğinden emin olabiliriz. yine de kapasite artışının iki kat olması, şirketin piyasa şartlarına karşı akıllı pozisyon alması, global bir şirketin bünyesinde olması, bilançosu ve borçluluk durumu vs her şey benim için olumlu. aralıktaki tabloyu da görelim daha net oluruz.

5.  Alıntı Originally Posted by guiseppe Yazıyı Oku
    evet biliyorum, ben de geçmiş sayfalarda bu konuyu gündeme getirmiş ve bunu şirkete teyit ettirmek gerektiğini söylemiştim.

sonra çed süreci hakkında bilgisi olanlara sorduğumda, başvuru ve onay süreçlerinin uzun sürmesinden dolayı peşin peşin böyle onay alındığı söylendi. yani aslında yatırım 7bin ton yıl fakat olur da bir gün daha fazla yatırım yapmaya karar verdiklerinde tekrar çed süreciyle uğraşılmaması için plan geniş tutulmuş. tam ifade edememiş olabilirim.

genel kurulda ne dendiyse ve kapta ne açıklandıysa onun kesinliğinden emin olabiliriz. yine de kapasite artışının iki kat olması, şirketin piyasa şartlarına karşı akıllı pozisyon alması, global bir şirketin bünyesinde olması, bilançosu ve borçluluk durumu vs her şey benim için olumlu. aralıktaki tabloyu da görelim daha net oluruz.
    Genel kuruldan sonra fabrikayı gezmiştik. Eğer bu yatırımdan başka ek yatırım düşünülüyorsa fabrikanın neresine yapacaklar merak ediyorum. Her santimetrekare kullanılmış yer kalmamıştı başka bir şeye...
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

6.  Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Genel kuruldan sonra fabrikayı gezmiştik. Eğer bu yatırımdan başka ek yatırım düşünülüyorsa fabrikanın neresine yapacaklar merak ediyorum. Her santimetrekare kullanılmış yer kalmamıştı başka bir şeye...
    genel kurul raporlarında okuduğum, gelen soru üzerine yakın zamanda bu yatırımdan başka bir yatırım düşünmediklerini söylemişler.
    üzerine kurulu olduğu arazi nasıldır bilmiyorum fakat belki ek bina yoluyla genişletilebilir, siz gezdiğiniz için daha iyi bilirsiniz ben farazi konuşuyorum. genel kurula olur da katılma imkanımız olursa bunu da sorarız inşallah

Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar yorum yaparken kafasında canlandırsın diye google dan alınan resimler. Arkadaşlar burası sanayi bölgesi. İmarı olan, kafanıza göre yapılaşma yapamayacağınız bir yer. Ayrıca burası da kira.
    Belki şirket ileride çok büyüme ihtiyacı duyarsa önünde iki yol var.
    Ya kendisine uygun ucuz yeni bir arazi alacak, oraya büyük bir tesis kuracak .
    Diğer yol ise daha kolay, aynı sanayi bölgesinde kiralık yeni bir yer bulunur, orada da üretim yapılır.

Paylaşımda bulunan bilgi ve belge sunan arkadaşlara şahsım ve ortaklar adına teşekkür ederim emeğinize sağlık.......

Sayfa 152/417 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •