Sayfa 152/1001 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop - XXIX

Mehmet Sevki Guest
    Bence VOB yasaklanmalı keşke hiç acilmasaymis zengin olurduk haci

2. bankacılık endeksi 150 bin tehlikeli rakam.
    üstünde kaldıkça eski tepesi 3bin 500 pivan potansiyeli var.
    eğer yarın beklentiler dahilinde bişi gelirse,
    orayı da geçmesini beklerim, naçizane, şahsen, kendimce.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Bak bu kez mantıklı konuştun , bu aptal oyun kesinlikle yasaklanmalı , hapishanede oynanan barbut oyunundan hiçbir farkı yok , ama babaların işine gelmez işte yolunacak kaz lazım...

4. Yunanistan, Türkiye'nin Oruç Reis gemisinin doğalgaz sondaj faaliyetlerini Antalya Körfezi ile sınırlandırma kararını olumlu karşıladı-DW

Deutsche Welle internet sitesinde yayınlanan habere göre; Yunanistan, Türkiye'nin Oruç Reis gemisinin doğalgaz sondaj faaliyetlerini Antalya Körfezi ile sınırlandırma kararını olumlu karşıladı. Yunanistan Göç Bakanı Yorgo Kumutsakos, Skai televizyonuan yaptığı açıklamada "Bu olumlu bir gelişme" dedi.

Atina'daki siyasi yorumcular, Ankara'nın attığı bu adımın Yunanistan ile Türkiye arasında müzakerelerin yeniden başlatılmasını sağlayacağı görüşünde birleşiyor.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Mitsotakis, Türkiye'nin Ege'deki Yunan adaları yakınlarında doğalgaz sondaj faaliyetlerini sona erdirmesini diyalogun başlaması için bir şart olarak sürmüştü. Mitsotakis konuyla ilgili açıklamlarında sürekli olarak "Provokasyonları durdurun, istikşafi görüşmeleri başlatın" demişti.

Türk Deniz Kuvvetleri Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı dün bir Navtex yayınlayarak Oruç Reis, Ataman ve Cengizhan isimli gemilerin Akdeniz'deki görev süresini 15 Haziran'a kadar uzatmıştı. Yayınlanan Navtex'te faaliyet alanı Antalya Körfezi ile sınırlı tutulmuştu.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.dw.com/tr/yunanistan-t%C...r-all-1495-rdf

hahaha.. alakasız kişiler yine vobu kötülemeye başlamış. bu sayfanın adı viop. vadeli işlem ve opsiyon demek.. bir anlamı var her kelimenin.. hadi opsiyonu geçtim bir çok kişi bilmiyor ama en basitinden "vadeli işlem" ne demek ?? reel piyasadaki ticaretin ta kendisi demek..işlemlerini vadeli yaparsın.. bir nevi normdur bu ticarette.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. AB, Türkiye'deki mültecilere yardım programlarını uzattı

Avrupa Birliği (AB), Türkiye'deki sığınmacıları desteklemek için yürütülen 2 insani yardım programını 2022 yılı başına kadar uzattı.

AB Komisyonu, Türkiye'deki sığınmacıların temel ihtiyaçlarına ve eğitimlerine katkı sağlamaya yönelik insani yardım programları hakkında açıklama yayımladı.

Açıklamada, Türkiye'deki sığınmacılar için yürütülen Sosyal Uyum Yardım (SUY) programı kapsamında dağıtılan Kızılay Kart'lara ve sığınmacı çocukların eğitimlerinin devamlılığını sağlamaya yönelik Şartlı Eğitim Yardımı (ŞEY) programına desteğin 2022 yılının ilk aylarına kadar devam edeceği kaydedildi.

Programlarla Türkiye'deki 1,8 milyon sığınmacıya temel ihtiyaçları için aylık nakit yardım sağlandığı, 700 bin çocuğun da eğitimine katkı verildiği belirtilen açıklamada, söz konusu uzatılan yardım programlarının AB bütçesinden karşılanacağı bildirildi.

Açıklamada, Türkiye'nin yaklaşık 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yaptığı, bunların yüzde 70'inin kadın ve çocuk olduğu anımsatıldı.

- AB, 6 milyar avro taahhüt etmişti

AB, 29 Kasım 2015'te düzenlenen Türkiye-AB Zirvesi'nde, Türkiye'deki Suriyeliler için 3 milyar avroluk fon sağlamayı taahhüt etmişti. 18 Mart'taki zirvede ise 3 milyar avroluk ek fonun hayata geçirilmesi kararlaştırılmıştı.

Fonların, Türkiye'deki Suriyelilerin sağlık, eğitim, altyapı, gıda ve diğer ihtiyaçları için geliştirilecek projelere harcanması karara bağlanmıştı.

Geçen hafta, AB tarafından "Türkiye'deki Sığınmacılar için Mali Yardım Programı (FRIT)" kapsamında ödenmesi öngörülen 6 milyar avronun tamamının sözleşmelere bağlandığı açıklanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Tgd Taner: Viopta 1 haftada 10 milyon tl sini sıfırlayan biliyorum bu dönemde...
    O höstadlara kimse sormuyor, sen bu işi biliyorsun paranın gözüne vuruyorsun, maaşlı işte ne işin var. Sen ayda 6 7 10 20 bin kazanamiyormusun borsadan da maaşlı iş te çalışıyorsun. 250 bin takipçisi var adamın şaka gibi . Çek 3 tane ağırlıklı ortalama salla 3 tane rakam yok 111111 yok 144444 falan fıstık. Yok ayın 22 si. Yok 22 bari. Yok fibonacci yok altin sayi çanak katladı çömlek patladı.

8.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Mehmet abi 500 puan daha alırlarsa ilk piramitin tuğlasını koyucaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 152/1001 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz