-
böyle bir günde de eksi hareket yapıyorsunuz ya,ne diyeyim,Allah belanızı versin.
-
Algıya oynuyor, haysiyet sorunlu ş.sizler...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
-
Ne pis,adi kağıtsin be...yazik...
-
275 TL değer biçen At hırsızları enflasyon ortamında bunlarda % 100 zararda vizyonsuz yönetimde % 100 zararda elinde tutanlar da 5 yıldır % 300 zararda Zarara ortaklik helal olsun ALCAR yönetimi 1000 TL de bedelsiz açıklaması ancak zararı kurtarır gerisi hikaye
-
Ulan nasıl bir şirketsin. Bi kap at, pompa olur, (önceden dalga geçer gibi attığınız) kur korumalı mevduat olur,(bu kapı atan şirket tavan oluyor, yeni moda), onu atmadınız bari gıcıklığına!!! ortağınız spek için gülücük emojisi yada öpücük atın bre küçük ortak düşmanı şirket!!!!
Yaşıyor musunuz, öldünüz mü bi ses verin yönetim... Bu kadar speğe çalışılmaz, ayıptır, yazıktır, günahtır...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 10-02-2022 saat: 13:21.
-
rezilsiniz,ahlaksız,utanmaz herifler...
-
İşin güzelliği kağıt At hırsızları nada vizyonsuz yonetimede yar olmadı 250 düşürün artık zaten Fed ve uluslararası borsalar çakildiginda 100 TL düştüğünde yaptığınız numaralar ne işe yarar elinizde kalır hisseler çapsizlar
-
eskiden beri hile üzerine kurulmuş tahtadır alcar hiç değişmiyor kesinlikle düzgün bir teknik analizi yok hiç bir zaman da olmadı takasta hatırı sayılır değişim yok hacimler suni spek desen boş boş eli g*tünde dolanıyor yönetim desen vizyon yoksulu yatırımcıya enayi gözüyle bakan bi topluluk şahsım adına dünyanın en iyi ürününü yapsa bu şark kurnazlarından iğne almam markayı her hangi bi yerde gördüğümde doğrudan küfür ediyorum bıraktığı bu izlenim bu şirkete yeter dilerse başladığı yere dönsün tabi yerse bu lotla biraz daha basarsa speği de kucağa alırlar affedersiniz ama bi destekten it gibi mecbur dönecek buna bizden fazla ihtiyacı var ş...ref yoksulunun ben yüzde 50 nakitteyim olan malı da çok uzun tutmam
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri