Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milyonlarca öğretmen, sağlık çalışanı, polis, din görevlisi ve infaz koruma memuru kardeşimiz tam 39 aydır Saray ın verdiği sözü tutmasını bekliyor.
    Aylardır yüksek sesle söylüyoruz, sonuna kadar da peşini bırakmayacağız! Erdoğan, sen yapmazsan biz yapacağız dedi.

https://www.birgun.net/haber/kilicda...pacagiz-360411

Bunu cikarirlarsa sandik yakindir.

2. Putin eksen değiştireceğimize inanmıyor da onun için, kazan kazancı, al gülüm ver gülüm vermeden almak Allah'a mahsus diyor, kendi ülke menfaatleri bunu gerektiriyor adama diyecek bir şey yok, bence iyi bir devlet adamı, ama ters, Ukrayna'ya gittik diye çok pis ceza kesmişti, sineye çektik oturduk, devlet olmak başka şey...zor işler bunlar..

DXY'de 94.7XX, Bist 30 vadeli 1465, USDTRY 9.07 komple düzeltme gibi şablon belirdi ama, altın güçlü duruyor...

US10Y' yi yataya sokup, altını yıkıp, borsaları DXY ile kaldırmak senaryosu işlerse, şablon patlar..US10Y flata dönerse epeyce bir zaman genişlemesi yaratır.

DXY de bi başladı mı, uzatır da uzatır...(eski hareketlerine bakın)

Sanki daha ortaya karışık bir senaryo, altın patlamayacak, yayılacak da yayılacak düzeltme, DXY ağır ve aksak, US10Y yıl sonuna kadar yatay, sonrasında da daha düşük eğimle ilk kalkış gibi..döndük başa USDTRY bir ending diyagonal...

Gelecek dinamiktir, ön görülemez, if ve then lerden ibaret...YTD

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    RUS MEDYASINDAN ŞOK HABER:PUTİN ,ERDOĞAN'I BAKIN NASIL AZARLAMIŞ?

https://www.youtube.com/watch?v=Yy_sb6lCNjI
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Suriye konusu karışık. Bahara kadar bazı şeyler kökten değişecektir. Hiç bir şey göründüğü değildir. Bazı şeyler bazı makamları aşar. Debisi yüksek ırmağın önüne en iyi barajı da kursanız zamanı geldiğinde yıkar geçer. Putin veya biden veya başkaları sadece tarih denen zamanın içinde toplu başı kadar bir yer işgal ederler. Biz ülke içinde uyanık kaldığımız sürece ( dinsel, mezhepsel, bölgesel ayrılma oyunlarına karşı ) sıkıntılı yıllar yaşansa da sonumuz düzlük olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Suriye konusu karışık. Bahara kadar bazı şeyler kökten değişecektir. Hiç bir şey göründüğü değildir. Bazı şeyler bazı makamları aşar. Debisi yüksek ırmağın önüne en iyi barajı da kursanız zamanı geldiğinde yıkar geçer. Putin veya biden veya başkaları sadece tarih denen zamanın içinde toplu başı kadar bir yer işgal ederler. Biz ülke içinde uyanık kaldığımız sürece ( dinsel, mezhepsel, bölgesel ayrılma oyunlarına karşı ) sıkıntılı yıllar yaşansa da sonumuz düzlük olacaktır.
    Peki 5 yasinda Kur'an Kursuna kaydedilen cocuklar ne olacak..?

Adamin yalan ve palavradan baska sermayesi yok oy'u hala %30'larda.

6. Suriye'de tek kazançlı çıkanın(ki yüksek kayıpları oldu) Rusya olduğunu düşünüyorum. Canını kurtarmak derdindeki Esad'da Rusya'ya ne isterse verdi. En büyük kaybı bizim yaşadığımızı düşünüyorum. Makarnadan, çimentoya her şeyi sattığımız bir komşumuz yıllardır iç savaş durumunda, bir çok askeri kayıp, operasyonların maddi külfeti, milyonlarca cahil mülteci vb. kazanç olarak görebileceğim bir şey ortada yok. Esad'da bir süre sonra kalan bölgeleri Rusya desteği ile alır bizi de o bölgelerden çıkarırlar. Sadece YPG bölgesi özerk gibi kalır.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Peki 5 yasinda Kur'an Kursuna kaydedilen cocuklar ne olacak..?

Adamin yalan ve palavradan baska sermayesi yok oy'u hala %30'larda.
    Ben sizi anlıyorum. O nedenle ''uyanık olmak '' gerek diyorum. 5 yaşında 15 yaşında çok bir önemi yok. Olmasa elbette daha iyiydi. Bu hale gelmemizde en büyük pay yine duyarsız vatanseverlerde. Hep örnek veriyorum yine yazayım. Kaç tane Cumhuriyetçi , Atatürkçü vakıf veya kuruluş halkı aydınlatma görevine soyundu ? Dinci örgütler sokakta öğrenci avında iken , tuzu kuru vatansever kuruluş- vakıflar ise kendi kapısına kadar dayanan dayanan çocukları duymazdan geliyor.
    TEVİTÖL diye bir lise ( gebze de ) ülkenin en zeki çocuklarını 4 aşamalı sınavla seçerek alıyor. 2018 de oğlum asil olarak kazandığında bana yıllık 80 bin tl. masraf çıkardılar. Hani bursluydu dedim. Burs için Çağdaş eğitimi destekleme vakfını gösterdiler. Gittiğimde yaşlı bir bayan öğretmen çocuğu mülakata aldı. %50 burs çıktı. Bu mülakatı yapan öğretmen maaşı o tarihte 15 bin tl. idi. Gerisi boş. Yani inancı, siyasi görüşü ne olursa olsun önce vicdan ve memleket - bayrak sevgisi olmayıp koltuk ve şahsi istikbal sevgisi olursa toplumun fertlerini kaynaştıramayız.

8. Sn. egeduk, sabahtan ıslak sopalarla terbiye ettiniz ! Öğleye doğru hayvan tekrar canlanmış gibi. Kükrüyor yine.

Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •