Kiev, Batılı müttefiklerinden Rusya, İran ve Suriye'deki insansız hava aracı üretim tesislerine saldırmak için izin istedi.
-The Guardian
Kiev, Batılı müttefiklerinden Rusya, İran ve Suriye'deki insansız hava aracı üretim tesislerine saldırmak için izin istedi.
-The Guardian
@erefefik
Özbekistan uluslararası havalimanında çok büyük bir patlama meydana geldi.
@erefefik
https://twitter.com/Gazete_Yenicag/s...01633258082502
Linkte video var. Dünya şampiyonu olacak performans var mı?Yeniçağ
@Gazete_Yenicag
😍 Hayran kalacaksınız!
🇹🇷 Naz Arıcı Dünya Şampiyonu oldu; Atatürk diye haykırdı!
📢 "Şampiyonluğumu ve madalyamı ATATÜRK'ün Türkiye'sinde geleceğe umutla bakan bütün kadınlara hediye ediyorum."
Gerçek mi?
@erefefik
Murat AKAN 🇹🇷
@yazarmuratakan
·
8s
Suriye, ülkeden çalınan petrol için ABD'nin 115 milyar dolar ödemesi isteği ile BM Güvenlik Konseyi'ne başvurdu…
@erefefik
Hep aynı görsel paylasılmış. Bir de yanardag patlamasi var.
Sanki insanlar alıştıriliyor. Sanki kodlaniyor. Havaalanindaki depoda bu kadar patlamaya sebep olacak ne olabilir?
Ayrica daha buyuk patlamaya sebep olacak bombalar da yerlestirilebilir.
Hatta yerlestirilmistir bile.
Illa balistik fuzelerin firlatilmasina, topyukun savaslara gerek yok.
Prigojin ayaklanmasini hatirlayalim.
Bakalim ne aciklanacak?
Terorle ilgili olacak mi?
@erefefik
https://twitter.com/Realistqx/status...45369263681963
Linkte video var. Akciğer hastaliklarina, koah gibi sebep olur.REALIST
@Realistqx
Filipinler'de şehri yanardağ patlaması nedeniyle duman kapladı.
Herkese hava sağlığının kötüleşmesi nedeniyle evlerde kalması konusunda uyarı yapıldı.
Süper volkan patlamalarında küller binlerce km uzakları etkilerler.
Şehirlerin ustu kullerle kaplanir.
Akdeniz'de özellikle Ege bolgesini etkileyebilecek super volkanlar var.
Bir tanesi Santorini...
@erefefik
Ben daha birinci kayveyi içmedim.OgzAugustus
@OguzAugustus
Ofis ve ikinci kahve.
Yapayım kendime bir kayve be ya...
@erefefik
Haber değeri yok aslında...Insanlar insanciklar...üle bir haber işte...23 DERECE
@yirmiucderece
📌 Kendisinden 42 yaş küçük 26 yaşındaki sevgilisine evlilik teklifi etti!
Saçlarını yeni boyatan Mehmet Ali Erbil kendinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a dün akşam doğum günü partisinde evlilik teklif etti.
Erbil ile dünyaevine girme kararı alan Ceylan, geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:
“Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Kendisinden çocuk sahibi de olmak istiyorum.
Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum.
Ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Gözüm ondan başkasını görmüyor. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil.”
@erefefik
Yer İmleri