Sayfa 153/172 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Koç'un enerji yapılanması Enerji Yatırımları A.Ş. çatısı altında zaten olmuştur. Tüpraş ham petrol işleyen bir şirket. Aygaz ise adı üzerinde gaz ticareti yapıyor. Alanları birbirinden farklı. Hiçbir şekilde birleşmeye ihtiyaç yok. Ayrı kalmaları daha etkin büyüme demek.

Kargo konusu ise Aygaz'ın bayi yapılanmasıyla ilgili olmakla birlikte önümüzdeki dönemin en geçerli iş kollarından biridir. Sendeo rekor bir hızla büyümektedir. Aynı dili konuşabilmek için önce bir şirketi araştırın sonra gelin konuşalım. Hiçbir şey yapmıyorsanız geçmiş mesajlara biraz bakın.
    Bu söylediklerinizi ben biliyorum.
    Eleştirdiğim de bu.Çatı şirket borsaya açık değil.
    Aygaz ın bayisini kullandıgını da biliyorum.Ama o iş öyle olmaz.Tüp bayisini kargoya da ekleyip iş hacmi yaratılmaz.Neyse siz daha iyi biliyorsunuz.
    bol kazançlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

2. Kargo da hem eski ve hem de sektörün iyilerinden olan MNG kargo 2021 de 120 milyon paket taşımış, 2020 ile birlikte 2 kat büyümüş (2021 de %40 büyüme). 27 transfer merkezine sahip.
    Sendeo kargoda daha çok yeni. Bu yıl 10 transfer merkezi kurmuş, eylulde günlük max 80 bin kargo teslimatı yapmış. Haziranda paket sayısı günlük max 45bin idi.
    MNG ile küçük bir kıyas yaparsak: Yıllık 120milyon paket günlüğe 120.000.000/(52hafta*6gün) =385.000 paket. Buda Sendeo dan 5 kat fazla. Sendeo Aygaz %55 iştiraki ancak kendine mustakil bir kargo şirketi, Aygazın kargo faliyeti yürüttüğü yok. Bir çok koç şirketi kargo işini Sendeo ile yapacağını düşünürsek baştan avantajlı. Bu hızla 2-3 yılda MNG kargoya yetişeceğine inanıyorum.
    Son düzenleme : ahmetCetin; 15-11-2022 saat: 20:53.

3.  Alıntı Originally Posted by ahmetCetin Yazıyı Oku
    Kargo da hem eski ve hem de sektörün iyilerinden olan MNG kargo 2021 de 120 milyon paket taşımış, 2020 ile birlikte 2 kat büyümüş (2021 de %40 büyüme). 27 transfer merkezine sahip.
    Sendeo kargoda daha çok yeni. Bu yıl 10 transfer merkezi kurmuş, eylulde günlük max 80 bin kargo teslimatı yapmış. Haziranda paket sayısı günlük max 45bin idi.
    MNG ile küçük bir kıyas yaparsak: Yıllık 120milyon paket günlüğe 120.000.000/(52hafta*6gün) =385.000 paket. Buda Sendeo dan 5 kat fazla. Sendeo Aygaz %55 iştiraki ancak kendine mustakil bir kargo şirketi, Aygazın kargo faliyeti yürüttüğü yok. Bir çok koç şirketi kargo işini Sendeo ile yapacağını düşünürsek baştan avantajlı. Bu hızla 2-3 yılda MNG kargoya yetişeceğine inanıyorum.
    Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İtibar puanı veremedim. Çalışan araştıran gerçek yatırımcılar nasıl da hemen kendini belli ediyor. Özellike de tüp kamyonuyla kargo dağıtıldığını sananları görünce.

4. Sendeo'da şu anda ana hedef büyüme, kâr pek dikkate alınmıyor. Çok büyük bir hızla genişliyorlar. Haliyle yüksek yatırım harcamaları sanki katkı vermiyor görüntüsü veriyor. Aygaz'ın hisse fiyatında hiçbir şekilde Sendeo fiyatlaması yok. Yatırım harcamaları azaldığında bu tip şirketler çok yüksek kârlar elde edebiliyorlar. O yüzden oldukça önemli bir hikâye.

5. YKBNK bugün tavan oldu. Aygaz'ın YKBNK payı bugünkü cari fiyatlar itibariyle 1.8 milyar TL'ye tekabül ediyor. Yani hisse başı 9 TL'lik bir saklı değer sadece KFH üzerinden mevcut.

6.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İtibar puanı veremedim. Çalışan araştıran gerçek yatırımcılar nasıl da hemen kendini belli ediyor. Özellike de tüp kamyonuyla kargo dağıtıldığını sananları görünce.
    Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun bilader.
    Kaç tane şuben var?
    Aygaz bayilerine kargo için ford araç şartı koyuyorlar iyi güzel verdiği ücret ödemesi bunu karşılamıyor.
    Birçok büyük ilçede kargo bayisi çok çok az.
    850 bin nüfuslu ilçede 3 bayisi var biri yapmıyor bu işi.Biri koçtaş biri de aygaz bayisi.
    Aygaz patinaj cekiyor karlılık yaratmada.
    Ben kağıtta okudugumu sahada da sorar ederim.
    Millete sallamadan önce git sahayı gör sor öğren.
    Tüp arabasında kargo tasınıyor demedik zaten.
    Kendi kendini avutur durursun.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun bilader.
    Kaç tane şuben var?
    Aygaz bayilerine kargo için ford araç şartı koyuyorlar iyi güzel verdiği ücret ödemesi bunu karşılamıyor.
    Birçok büyük ilçede kargo bayisi çok çok az.
    850 bin nüfuslu ilçede 3 bayisi var biri yapmıyor bu işi.Biri koçtaş biri de aygaz bayisi.
    Aygaz patinaj cekiyor karlılık yaratmada.
    Ben kağıtta okudugumu sahada da sorar ederim.
    Millete sallamadan önce git sahayı gör sor öğren.
    Tüp arabasında kargo tasınıyor demedik zaten.
    Kendi kendini avutur durursun.

Kargo işini şirketin açıklamalarından mı öğrenecez yoksa sizden mi?

https://www.aygaz.com.tr/uploads/yat...u-03112022.pdf

Bir de gelmiş burda milleti yanıltmaya çalışıyorsunuz. Art niyetli olduğunuz belli.

8.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Kargo işini şirketin açıklamalarından mı öğrenecez yoksa sizden mi?

https://www.aygaz.com.tr/uploads/yat...u-03112022.pdf

Bir de gelmiş burda milleti yanıltmaya çalışıyorsunuz. Art niyetli olduğunuz belli.
    Niye art niyetli olayım bilader.
    Fikir belirttim istediğini yap.
    Ne biçim insanlarsınız ya?
    Ben aygaz hissedarı değilken bile bölge sorumlularına telefon etmiş kargo işinseki gördüğüm aksaklıkları ifade etmiş adamım.Hisse al otur yapmıyorum.İşletmemizde kargo işlerini sendeo kullanacaktık çünkü.
    Koç şirketleri bu ülkenin girişimleri bunların başarılı olmaları memlketin faydasına.
    Ne kadar art niyetli adamlarsınız ya.
    Allah çarsınıza pazar versin….
    Herkesi kötü niyetli algılamayı bırakın köy kahvesindeki dayılar gibi laf yetiştiriyorsunuz.

Sayfa 153/172 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •