Sayfa 153/817 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. 36-37 TL den alanlar, 6 yıl önce 80-100 TL den mal alanlara göre çok çoook avantajlı. Alacak olanlarda.
    Hele 6 sene evvel 80-100 den alıp da 36-37 den satanların zararını düşünemiyorum. Birde bu 6 yıl önce 80-100 TL den alan adamlar, 6 yıl önce hangi hisseyi alsalar 3-4 kat kazanırdı hatta bankada bir %100 kazanırdı.

2. iyi alıyorlar akfiften 37,8 direncini görebilir.

3. bu borsa 200bin de olsa bizimki tınlamıyor taş gibi maşallah yerinde sayıyor..

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Scharif07 hocam nasıl bir durumdayız?
    ŞUNU DİYEBİLİRİM ARTIK SENDE YARIM ESKILERDEN SIN.Ben koltuğuma oturmuş bır cok fırtınalar atlatmış ama yıkılmamış ayaktayım .Yıllarım geçtı bu kağıtta öğle %10 vermış sat %10 düşmüş al yapmıyorum kolay kolay.Her şeyin bir zamanı var bazen uzun bazen kısa sürer.TÜRKÇE DEYİMLE koparana kadar burada olacam.Kimisi küçük düşünür kimisi büyük ben tavşan değil kaplumbağa olmak istiyorum.O hisse bu kadar çıkmış bu hisse bu kadar çıkmış (bir ahh olsada) umursamıyorum.NASİP NASIP
    NASIP.
    Ben bilmiyormuyum banka hissesi almayı yada holdıng vesaire...Onlarıda zaman zaman alıyorum ama karnımı doyurmak için,birikim için farklı düşüncelerim var o da mrshl de saklı.SAYGILAR SEVGILER

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    ŞUNU DİYEBİLİRİM ARTIK SENDE YARIM ESKILERDEN SIN.Ben koltuğuma oturmuş bır cok fırtınalar atlatmış ama yıkılmamış ayaktayım .Yıllarım geçtı bu kağıtta öğle %10 vermış sat %10 düşmüş al yapmıyorum kolay kolay.Her şeyin bir zamanı var bazen uzun bazen kısa sürer.TÜRKÇE DEYİMLE koparana kadar burada olacam.Kimisi küçük düşünür kimisi büyük ben tavşan değil kaplumbağa olmak istiyorum.O hisse bu kadar çıkmış bu hisse bu kadar çıkmış (bir ahh olsada) umursamıyorum.NASİP NASIP
    NASIP.
    Ben bilmiyormuyum banka hissesi almayı yada holdıng vesaire...Onlarıda zaman zaman alıyorum ama karnımı doyurmak için,birikim için farklı düşüncelerim var o da mrshl de saklı.SAYGILAR SEVGILER
    Kolay gelsin abi, inşallah muvaffak olursun, oluruz... Beraber yaşarız o günleri umarım. Koparana kadar !!!
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kolay gelsin abi, inşallah muvaffak olursun, oluruz... Beraber yaşarız o günleri umarım. Koparana kadar !!!
    Amin. Eğer en en en kötü olasılık 2-3 sene bekleyebilirsek kazanırız diye ümit ediyorum.

Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Amin. Eğer en en en kötü olasılık 2-3 sene bekleyebilirsek kazanırız diye ümit ediyorum.
    Benim en kötü senaryom da o kadar... O kadar zamanda da epey lot birikir
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8. Bist uzmanı bi arkadaşımın bu kağıdı al ve tut süre önemli değil demişti 7 ay geçti bist koşarken ben izledim hep bu kadar zamanda bakiyem yerinde saydı anladığım anca bi grubundaki girmesini bekliyoruz firma beklentisi Yok sanırım.benim aklımı kurcalayan bist koşarken bu yerinde saydı peki bist gerilemeye başlarsa bu da geri mi gelecek ona paralel.beni korkutan nokta 2000 lot bağladım on bin bile kaybetsem bu ky için büyük para

Sayfa 153/817 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •