Sayfa 153/1001 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop-XX

açığa satış yapan kişinin nasıl işlm yaptığını bilemezsin.. açığa satış daha büyük bir stratejinin parçası oalbilir..

neticede bu işlemi yapamayan yapmaz..tehlikeli diye kaçınmak isteyebilir.. ama yapılmasını yasaklamak mantıksız..mutlaka yapabilen vardır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. resmen savaşıyorlar bu bölgede bakalım kim kazanacak...
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    haftasonu kötü olaylar oradan bir büyük gap filan :=) klasik abi bunlar... yıllardır forumlardasınız, borsadasınız... biraz dikkat...
    Yıllardır borsadayız da böylesini görmedik. Yarım saatte yine 25.080 den 25.400 e gelmiş. Kapanış nasıl olacak bakalım
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

1.1330 küsur maliyetli eurusd shortların bir kısmını bugünkü düşüşte realize ettim.. bist te riskimi opsiyonlar üzerinden sabitlediğim için arkama yaslanmış durumdayım.. 124bin ve 126bin de ciddi put opsiyonu var.. bu seviyelerde put opsiyonu olduğu için değil tam tersi bakabilirz olaya burası maliyet ve diğer nedenlerle kritik olduğu için bu seviyelerde put opsiyonları fazlalaşmış..ancak henüz gösterge olabilecek kadar çok fazla yok pozisyon.. vadeli kontrat sayısınında oldukça yüksek olduğunun altını çizebiliriz..500 bin civarı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    borsaların çıkması kadar düşmeside normal.
    hep çıksın istemek niye.?
    tl de öyle.
    hep düşsse olurmu.oda arada bir çıkacak
    Borsaların hep çıkmasını istemiyoruz elinde malı olan gene satsın düşürsün ama açığa satış senin benim gibi ky yi dövmek için kullanılan spekülasyon aleti ben bu aletin yabancının elinde bulunması taraftarı değilim. Yıllarca insanlarımızı borsaya böyle küstürdüler.

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Borsaların hep çıkmasını istemiyoruz elinde malı olan gene satsın düşürsün ama açığa satış senin benim gibi ky yi dövmek için kullanılan spekülasyon aleti ben bu aletin yabancının elinde bulunması taraftarı değilim. Yıllarca insanlarımızı borsaya böyle küstürdüler.
    Öyle deme
    Bir arkadaşım var 1995 te borsadan 10 bin dolarlık senet almıştı,sağlamlarından.
    Hiç satmadı,krizlerdede,halen tutuyor.
    Yumurtalarını topluyorum diyor.
    10 bin dolardan çok oldu.
    Senetlerde 95 te ne fiyattaydı şimdi ne.?
    Senin dediğin kumar oynayanlar için,al sat

7. Önümüzdeki 5 iş günün de

Eğer bu Dow ABD -5 in üstün de şelale olursa

Artık 2 dalga başlamış gözüyle kesin bakacağım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    endeks30 hissesi ne kadar düşebilir ??

klasik cevap 0 a kadar.. bunda herkes hemfikir.. ama pratikte gayet önemli bir endeks30 hissesi 2-3 taban göreceği bile şüpheli.. ki oyle bir şey olursa hızlı zıplama olacaktır muhtemelen.. olay açığa satış konusu değil, bilakis teminat yönetimi.. masada kullanabileceğin ekstra jetonun yoksa masa dışına iterler..

düşmesi kısıtlanmış bir hissenin gerçek fiyatını bilemeyiz.. öyle bir durumda fiktif fiyatlar var demektir..

Sayfa 153/1001 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •