Originally Posted by onur1064 gümüste bi miktar satış verdim biraz once.. Saka gibi Altin yuzde 5 i gecti Gumus yuzde 9 a yaklasiyor Gunluk
sıkılaştırma geldi merkezden ama yeterli degil ..
Originally Posted by Webster Saka gibi Altin yuzde 5 i gecti Gumus yuzde 9 a yaklasiyor Gunluk Üstad ne diyorsun Türkiye eurobondları için böyle giderse dolar kurundan mı kar yapacağız.
Originally Posted by matac Niye şaka olsun. Bu ulke bir gunde serbest kurda %25 devalüasyon gördü. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yani o gunler gelmez diye cok iddiali konusuyor hukumet kanadi O sebeple sasirdim
Originally Posted by Pestilence Üstad ne diyorsun Türkiye eurobondları için böyle giderse dolar kurundan mı kar yapacağız. Hem de ne kar olaya bak durmuyor
Originally Posted by onur1064 sıkılaştırma geldi merkezden ama yeterli degil .. Link varmi onurum
Originally Posted by Webster Hem de ne kar olaya bak durmuyor TLE TDG ve ARE yurtdışı eurobondları bunlar da güzel kazandırıyor üstat.
Originally Posted by Webster Link varmi onurum likitideyi kısarak dolaylı yoldan faiz artisi yapiyor bddk aciklma yapti ama bu yeterli degil bide gelismeleri izliyormus bende izliyorum simdi😀😎
Forum Rules
Yer İmleri